Ρεάλ Μαδρίτης

Κασεμίρο: «Είπα ψέμματα όταν πήγα για δοκιμαστικά στην Σάο Πάολι»

Το...ψέμα του Κασεμίρο, βγήκε σε καλό, όπως φάνηκε στην πορεία!

Ο Κασεμίρο αποκάλυψε πως όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα του ήταν ένας δεινός… σκόρερ!

Σίγουρα, ο Κασεμίρο είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στον κόσμο. Ο Βραζιλιάνος είναι ο φόβος και ο τρόμος για κάθε αντίπαλο. Πηγαίνει πρώτος στις φάσεις,αρκετά δυνατά και αποτελεσματικά και για αυτό τον εμπιστεύεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο άσος των Μαδριλένων αποκάλυψε πως είχε πει ψέμματα για την θέση που αγωνίζεται, όταν πήγε για δοκιμαστικά στην Σάο Πάολο!

«Όταν πήγα για δοκιμαστικό στην Σάο Πάολο, αγωνιζόμουν σαν κεντρικός επιθετικός. Ήμουν αρκετά δυνατός, ήμουν ο πιο ψηλός στην ηλικία μου και σκόραρα αρκετά γκολ με το κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Λοιπόν, τότε ήταν στα δοκιμαστικά γύρω στα 300 παιδιά και θα επιλεγόντουσαν μόνο 50. Θυμάμαι πως όταν ο προπονητής ρώτησε πόσοι αγωνίζονται ως τερματοφύλακες σήκωσαν μόλις 7 άτομα τα χέρια τους. Στην συνέχεια μας ρώτησε ποιοι αγωνίζονται ως επιθετικοί και σήκωσαν 40 παιδιά περίπου. Τότε είπα στον εαυτό μου πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, έτσι δύσκολα θα γίνω επιθετικός. Στην συνέχεια ρώτησε αν υπάρχου καθόλου αμυντικά χαφ, τότε σήκωσαν πολλοί λίγοι, έτσι αποφάσισα να το σηκώσω και από τότε… έγινε αμυντικό χαφ», τόνισε!

Η επιλογή του ήταν πέρα για πέρα σωστή, όπως αποδείχθηκε, καθώς κάνει αν μη τι άλλο μια σπουδαία καριέρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ