Νάπολι

Μέρτενς μέχρι τέλους στο Σαν Πάολο

Τα σενάρια που ήθελαν τον Ντρις Μέρτενς να αποχαιρετά στο τέλος της σεζόν την Νάπολι απομακρύνονται και στην θέση τους έρχονται αυτά που τον θέλουν να παραμένει στο Σαν Πάολο μέχρι το φινάλε της καριέρας του.

Ο Ντρις Μέρτενς έχει καταφέρει να συνδέσει απόλυτα το όνομά του με αυτό της Νάπολι. Ο Βέλγος επιθετικός μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα του ιταλικού Νότου. Από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φίλων της Νάπολι.

Το σπουδαίο ταλέντο του σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα τον έχουν κάνει πιο αγαπητό από τον καθένα στο Σαν Πάολο. Κάθε διαδρομή όμως έχει και ένα τέλος. Το συμβόλαιο του 32χρονου με την Νάπολι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι σειρήνες που τον θέλουν να μην ανανεώνει την συνεργασία του με τους Ιταλούς μία φουντώνουν μία… σβήνουν.

Η Νάπολι κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Μέρτενς

Στον ιταλικό σύλλογο θεωρούν πολύ σημαντική την επιρροή του Βέλγου στο παιχνίδι τους. Παρά το μεγάλο της ηλικίας, οι Παρτενοπέι» σκέφτονται έντονα τον τρόπο που θα προκαλέσουν την παραμονή του παίκτη στην Νάπολη. Το ρεπορτάζ του έγκυρου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο σύλλογος ετοιμάζεται να κάνει υπέρβαση για χάρη του Μέρτενς.

Η πρόταση που αναμένεται να πέσει στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι σίγουρα δελεαστική. Οι «Παρτενοπέι» σύμφωνα με το ρεπορτάζ προτείνουν στον 32χρονο άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Στην τελική πρόταση περιλαμβάνονται και αρκετά μπόνους τα οποία θα καρπωθούν με την επίτευξη στόχων. Τώρα ο Μέρτενς θα σκεφτεί ξανά Αμερικές και Κατάρ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ