Παρί Σεν Ζερμέν

Τούχελ: “Ο Νεϊμάρ να αναλάβει τις ευθύνες του”!

Ο Τούχελ πήρε θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νεϊμάρ και των οπαδών της ομάδας!

Το καλοκαιρινό σίριαλ με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα έχει ακόμα αφήσει το στίγμα του στην ομάδα. Τότε Νεϊμάρ ήθελε τόσο πολύ να φύγει από την ομάδα της Παρί, προκαλώντας την δυσαρέσκεια της εξέδρας, η οποία έγινε φανερή και στα πρώτα ματς της χρονιάς. Πλέον τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα αν και ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου, χαλάει εκ νέου το κλίμα στην ομάδα.

Ο Τούχελ πήρε θέση για αυτή την άτυπη κόντρα μεταξύ του Νεϊμάρ και της εξέδρας. Έδωσε δίκιο στους οπαδούς της Παρί και τον εκνευρισμό που δείξανε με τη συμπεριφορά του παίκτη του. Θεώρησε λογική την αντίδρασή τους και έδειξε κατανόηση. Παρόλα αυτά, στήριξε και τον ποδοσφαιριστή του, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό χαρακτήρα. Παράλληλα όμως αναγνώρισε ότι ήρθε η στιγμή για τον Νεϊμαρ, να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του. Τούχελ για Νεϊμάρ: «Καλό παιδί, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»

Τα λόγια του Τούχελ

Ο προπονητής της Παρί, μιλώντας για όλα αυτά, είπε: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις κάποιον όταν τον βλέπεις μόνο στο γήπεδο. Όμως ο Νεϊμάρ είναι καλό παιδί, έχει καλή καρδιά. Ο κόσμος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του μετά από όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι και τους καταλαβαίνω. Έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους. Είναι περήφανοι για την ομάδα τους και δεν είναι καλό να ακούς από έναν παίκτη για εβδομάδες πως θέλει να φύγει. Όμως όπως είπα και στον ίδιο, κάποιες φορές πρέπει να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες των πράξεών σου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ