Τσέλσι

Δεν καίγεται να μείνει στην Τσέλσι ο Ζιρού!

Ο Ολιβιέ Ζιρού άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει από την Τσέλσι καθώς θέλει να παίζει περισσότερο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι πριν από περίπου δυο χρόνια. Ο Γάλλος στράικερ είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάκτηση του Europa League την περασμένη σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί κολόνα της ομάδας. Τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του είναι αρκετά περιορισμένος.

Τη φετινή σεζόν η Τσέλσι δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Αυτό την οδήγησε να στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια πήγαιναν δανεικοί σε άλλες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να βγουν μπροστά. Ο Φρανκ Λάμπαρντ ποντάρει πολλά στους πιο έμπειρους, αλλά ο Ζιρού δεν είναι μέσα σε αυτούς.

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αφήσει την Τσέλσι

Ο νεαρός τεχνικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Τόμπι Άμπραχαμ και ο διεθνής επιθετικός τον έχει δικαιώσει. Στα 33 του χρόνια ο Ζιρού δεν θέλει να μένει στον πάγκο. Πολλά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ο ίδιος με τις δηλώσεις του έδωσε ακόμα περισσότερη τροφή για σχόλια.

“Θέλω να παλέψω για την θέση μου στην Τσέλσι. Ο προπονητής το γνωρίζει αυτό. Θα πάρουμε μια απόφαση τον Ιανουάριο. Αν θέλω να αποχωρήσω ; Όχι απαραίτητα, αλλά αν κληθώ να πάρω μια απόφαση μπορεί να αλλάξουν πολλά.  Έχω κάποια καλά χρόνια μπροστά μου. Είμαι 33 ετών, τα πόδια μου είναι σε καλή κατάσταση και κάνω καλή ζωή.

Θέλω να είμαι χαρούμενος και να παίζω περισσότερο. Η προτεραιότητα μου είναι η Τσέλσι, αλλά αν χρειαστεί να πάρω την απόφαση να φύγω δεν θα διστάσω. Το ίδιο έκανα και όταν έφυγα από την Άρσεναλ”, ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ