Παρί Σεν Ζερμέν

Ικάρντι: “Είναι νωρίς να μιλήσω για το μέλλον μου”

Ο Μάουρο Ικάρντι τόνισε ότι είναι νωρίς να μιλήσει για το αν θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνοντας όλα θα ξεκαθαρίσουν αργότερα μέσα στη σεζόν.

Ο Μάουρο Ικάρντι βρέθηκε πολλές φορές βρέθηκε σε δύσκολη θέση στην Ίντερ. Οι άνθρωποι της ομάδας βαρέθηκαν τα τερτίπια του Αργεντινού και πολύ περισσότερο της Γουάντα Νάρα. Οι “νερατζούρι” του ξεκαθάρισαν ότι θα πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Οι περισσότερες ομάδες δεν ήθελαν να μπλέξουν με την ατζέντη και γυναίκα του παίκτη.

Οι μέρες περνούσαν και τελικά μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του. Η Γαλλική ομάδα τον πήρε στο Παρίσι για τον επόμενο ένα χρόνο διατηρώντας οψιόν αγοράς. Η πρωταθλήτρια διατηρεί το δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει να έχει πειστεί ακόμα.

Αινιγματικός ο Ικάρντι

Ο Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη τονίζοντας πως η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της. Ο Ικάρντι ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στην Παρί, αλλά δεν θέλησε να δηλώσει ότι θα μείνει στο Παρίσι. Παράλληλα, τόνισε ότι ο προσωπικός του στόχος είναι να πετύχει πολλά γκολ με την φανέλα της Γαλλικής ομάδας.

“Το μέλλον μου; Είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν για αυτή τη σεζόν και ο στόχος μου είναι να πετύχω πολλά με αυτή τη φανέλα. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι νωρίς για να πω κάτι άλλο. Θέλω να ευχαριστηθώ τη σεζόν και να πετύχω πολλά γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν”, τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ