Μπαρτσελόνα

Μέσι: «Στο μυαλό είμαι 25 χρονών, αλλά το σώμα λέει… άλλα»

Ο Λίο Μέσι παραδέχθηκε πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, ώστε να μην ταλαιπωρείται από τραυματισμούς!

Ο Λίο Μέσι μίλησε για τους τελευταίους τραυματισμούς που είχε, τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός!

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει και με τους καλύτερους οιωνούς για τον Λίο Μέσι. Ο Αργεντινός άσος έχει υποστεί συνεχόμενους τραυματισμούς, που δεν τον έχουν αφήσει να βρει τον ρυθμό του. Αυτό έχει στοιχίσει αρκετά και στην Μπαρτσελόνα. Ενδεικτικό είναι πως σημείωσε προ ολίγων ημερών το πρώτο του τέρμα απέναντι στην Σεβίλη…

Οι τραυματισμοί έχουν μπει για τα καλά στην… ζωή του έμπειρου άσου εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, ο ίδιος καταφέρνει να ξεπερνάει τις δυσκολίες και να επιστρέφει πιο δυνατός, μαγεύοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Ο Αργεντινός επιθετικός με συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική MARCA, αναφέρθηκε σε αυτά τα προβλήματα τραυματισμών.

«Είναι δύσκολο είναι η αλήθεια. Στο μυαλό πιστεύεις πως είσαι 25χρονών, δεν μπορείς την ώρα του αγώνα να το σκεφτείς. Θεωρείς πως μπορείς να κάνει τα ίδια με αυτά που έκανες όταν ήσουν μικρός. Το σώμα όμως λέει άλλα και διατάζει. Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σε συγκεκριμένα σημεία, από όσο ήσουν πριν χρόνια. Επίσης πρέπει να προετοιμάζεσαι περισσότερο για τις προπονήσεις και τους αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα αγωνίζομαι. Είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω, αλλά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ