Παρί Σεν Ζερμέν

Μάξι Λόπεζ: “Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι”!

Ο Μάξι Λόπεζ έδωσε συνέντευξη και δεν φοβήθηκε να μιλήσει για τις σχέσεις του με τον Ικάρντι!

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη προχώρησε ο Μάξι Λόπεζ, μιλώντας για την ζωή του, την σχέση του με τον Μάουρο Ικάρντι και για την σημερινή συνθήκη της ζωής του. Ο Ικάρντι έστειλε ένα σπουδαίο μήνυμα, εξηγώντας ότι ακόμα κι όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα στην ζωή κάποιου, πρέπει να τα βάζει στην άκρη, γιατί ο ρόλος του πατέρα είναι ο πιο σημαντικός. Ο Μάξι Λόπεζ αυτή την σεζόν στα 35 του χρόνια, αγωνίζεται στην Σέριε Β για λογαριασμό της Κροτόνε.

Image result for maxi lopez icardi

Τα λόγια του Μάξι Λόπεζ

«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ. Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη”, ανέφερε αρχικά.

Ενώ για το γνωστό σκάνδαλο με τον Ικάρντι είπε: “Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Άλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία. Όλα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ