Σε αυστηρή δίαιτα ο Ιγκουαΐν!

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει επιστρέψει στην Γιουβέντους και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να προσέξουν το θέμα των κιλών του Αργεντινού.

O Γκανζάλο Ιγκουαΐν τελικά έμεινε στην Γιουβέντους. Η παρουσία του Σάρι ανέτρεψε εντελώς τα δεδομένα και μετά από αλλαγή δύο ομάδων επέστρεψε τελικά στην «μεγάλη Κυρία». Το καλοκαίρι ήταν πολλά τα μεταγραφικά σενάρια που τον έστελναν εκτός Τορίνο. Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός επιθετικός παρέμεινε στην ομάδα που πριν 3 χρόνια, σπατάλησε το ποσό των 95.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Νάπολι.

Ο Ιγκουαΐν πέρα από την παραμονή του στην Γιουβέντους, αποτελεί και βασικό μέλος της ομάδας. Ο Μάντζουκιτς έχει βγει εκτός πλάνων και ο Αργεντινός είναι ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας. Ο Ρονάλντο προτιμάτε αριστερά και έτσι εκείνος είναι που καλύπτει την θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η εμπιστοσύνη που του δείχνει όμως ο Σάρι, απαιτεί και κάποιες θυσίες. Έτσι το θέμα των κιλών του ξαναήρθε στην επικαιρότητα. Ο Γκονζάλο ποτέ δεν ήταν και από τους πιο αδύνατους παίκτες. Μετά το πέρασμα του από την Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε κάποια «κιλάκια». Η αλήθεια είναι ότι αυτό ποτέ δεν τον εμπόδισε να βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και συχνότητα. Παρόλα αυτά, τα χρόνια περνάνε και ο Αργεντινός πρέπει να προσέξει το σώμα του περισσότερο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ιγκουαΐν έχει αρχίσει δίαιτα. Ακολουθεί μια αυστηρή διατροφή. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους μεριμνούν, ώστε αρχικά να πέσει στα 75 κιλά και εν συνεχεία φυσικά να τα διατηρήσει. Να δούμε λοιπόν, αν η επιστροφή του σε ενεργό ρόλο στην Γιουβέντους ισοδυναμεί με την έξτρα δουλειά πάνω στο σώμα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ