ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα άνετα και ωραία!(vid)

Με τους Μέσι και Γκριεζμάν απόλυτους πρωταγωνιστές, η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από την έδρα της Εϊμπάρ και πάτησε κορυφή!

Μπαρτσελόνα άνετα και ωραία!(vid)

Εν μέσω των συζητήσεων και των αναλύσεων για την αναβολή του ντέρμπι, η Μπαρτσελόνα πέρασε εύκολα από την έδρα της Εϊμπάρ με 3-0. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε μια υποδεέστερη αντίπαλο και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με αυτή την νίκη της η Μπάρτσα, έφτασε τους 19 βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή την στιγμή είναι στο +1 από την Ρεαλ, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο. Γκριεζμάν και Μέσι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους “μπλαουγκράνα”, που με γκολ και ασίστ ο καθένας τους, έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι.

Το ματς

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το παιχνίδι με ηρεμία και γρήγορα επέβαλε το ρυθμό της. Χωρίς να είναι καταιγιστική αλλά και χωρίς να βιάζεται, προσπαθούσε να ανοίξει το σκορ. Το κατάφερε στην πρώτη της ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία στο 13′. Πολύ όμορφη μακρινή πάσα του Λεγκλέ στο Γκριεζμάν, ο οποίος βρήκε το χώρο, μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο τελείωμα με το αριστερό έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα. Στο 32′ ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία  να κάνει δυο τα τέρματα της Μπαρτσελόνα. Όμως όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, δεν κατάφερα να τον νικήσει. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0 για την Μπαρτσα, η οποία όμως ήταν αισθητά καλύτερα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να είναι κυρίαρχh του παιχνιδιού. Στο 51′ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση “var” Aυτό όμως δεν πτόησε τους Καταλανούς, οι οποίοι στο 58΄ με τον Μέσι έκαναν το 2-0. Ο Αργεντινός, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ένα όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66′ πάλι ο Μέσι βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, επέλεξε όμως να δώσει την μπάλα δίπλα στον επερχόμενο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έγραψε το 3-0. Το υπόλοιπο ματς πήρε μορφή διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι η Μπαρτσελόνα πήρε μία άνετη και ευρεία νίκη.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ