Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουγιόλ: “Είναι όμορφο ένας αμυντικός να κερδίζει την αναγνώριση”!
Home Page

Πουγιόλ: “Είναι όμορφο ένας αμυντικός να κερδίζει την αναγνώριση”!

Ο Κάρλες Πουγιόλ, είχε να πει έναν καλό λόγο και για τον Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, ιδίως για το ότι έσπασε το "επιθετικό κατεστημένο".

19.10.2019 | 16:18

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο και έχει κερδίσει την αποδοχή όλων. Τελευταίος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αμυντικό της Λίβερπουλ, ήταν ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο θρυλικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα, έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού, μιλώντας για τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό αλλά και την αλλαγή που έχει φέρει στο ποδόσφαιρο.

Ο Βαν Ντάικ, κατάφερε να πάρει το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν της Ουέφα από τους Μέσι και Ρονάλντο. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου βραβείου, που ένας αμυντικός καταφέρει να πάρει αυτή τη διάκριση. Αυτό είναι ένα έξτρα παράσημο για το επίτευγμά του Ολλανδού και κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Πουγιόλ. Συγκεκριμένα ο Καταλανός σέντερ μπακ είπε ότι είναι πολύ όμορφο για έναν αμυντικό να καταφέρνει να κερδίζει την αναγνώριση και τη λάμψη, που συνήθως πέφτει στους επιθετικούς.

Οι δηλώσεις του Πουγιόλ

“Ο Βαν Ντάικ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι ένας ολοκληρωμένος αμυντικός. Τον διακρίνει πάντα ηρεμία, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Η λάμψη συνήθως πέφτει στα πρόσωπα των επιθετικών, οπότε είναι πολύ όμορφο να βλέπεις έναν αμυντικό να παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν”, δήλωσε ο πάντα γενναιόδωρος Πουγιόλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version