ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Είναι ακόμα ντέρμπι διάβολε! (vid)

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1.

Είναι ακόμα ντέρμπι διάβολε! (vid)

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι, Μάντσεστερ Γιουνάιτερν και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης αρκέστηκαν στο έναν βαθμό. Το σερί της Λίβερπουλ με τις συνεχόμενες νίκες σταμάτησε και η διαφορά από την δεύτερη Σίτι μειώθηκε στους 6. Η Γιουνάιτεντ έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς και το κρατούσε στα χέρια της για 85 ολόκληρα λεπτά. Παρόλα αυτά, η επιμονή της Λίβερπουλ που είχε συντριπτική κατοχή απέφερε καρπούς. Πολλή κουβέντα για την διαιτησία είχε το ματς, αφού στο γκολ των γηπεδούχων, φαίνεται να υπάρχει φάουλ πάνω στον Οριγκί. Πάντως η εικόνα του Κλοπ να πανηγυρίζει μετά το τέλος του παιχνιδιού, έδωσε το στίγμα για το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για την πορεία του πρωταθλήματος.

To ματς

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Έκλεβε πιο πολλές μπάλες και ήταν πιο δραστήρια. Καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ο Βαϊνάλντουμ είχε το πρώτο σουτ στον αγώνα στο 13′, το οποίο όμως κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Ντε Χέα. Στο 36′ είχαμε την φάση του αγώνα. Μαρκάρισμα του Λίντελοφ στο χώρο του κέντρου που φάνηκε να είναι φάουλ, έβγαλε τον Τζέιμς με πολύ χώρο στην αντεπίθεση. Ο Ουαλός, με σέντρα ξυράφι, βρήκε τον Ράσφορντ στην καρδιά της αντίπαλη άμυνας και αυτός με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Ο Άτκινσον τσέκαρε την φάση στο VAR, αλλά μέτρησε το γκολ. Η Λίβερπουλ απάντησε 5 λεπτά αργότερα, αλλά Μανέ έκανε χέρι και το γκολ ακυρώθηκε από το VAR. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Γιουνάιτεντ να προηγείται, όντας η ομάδα που θέλει το ματς περισσότερο.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν κάκιστο. Η Λίβερπουλ είχε την απόλυτη υπεροχή και τεράστιο ποσοστό κατοχής μπάλας. Παρόλα αυτά δεν μπορούσε με τίποτα να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της, είχε κλειστή στην περιοχή και προσπαθούσε να απειλήσει στην αντεπίθεση.  Οι “Κόκκινοι” είχαν μια υποψία ευκαιρίας στο 57′ με το σουτ του Τσάμπερλέιν. Από εκεί και πέρα, όλες οι ευκαιρίες ήταν για τους γηπεδούχους. Στο 67′ ο Ράσφορντ μετά από ωραία ενέργεια σούταρε λίγο άουτ. Στο 72′ ο Φρεντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή το σουτ του όμως πέρασε άουτ. Όλα άλλαξαν όταν η Λίβερπουλ κατάφερε να ισοφαρίσει. Σε μια ανυποψίαστη φάση, ο Ρόμπερτσον έκανε την σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα που αδράνησε και ο Λαλάνα δεν μπορούσε να αστοχήσει από εκεί. Έτσι η αλλαγή του Κλοπ έγραψε στο 85′ το 1-1. Από αυτό το σημείο, η Λίβερπουλ ανέκτησε την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Το σουτ του Τσάμπερλεϊν στις καθυστερήσεις, έξυσε το αριστερό δοκάρι του Ντε Χέα.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ