ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα 300 εκατομμύρια της Ρεάλ δεν εντυπωσιάζουν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επένδυσε 300 εκατομμύρια το καλοκαίρι, αλλά η εικόνα της παραμένει μέτρια και όλο το βάρος βαραίνει τους παίκτης που υπήρχαν ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Τα 300 εκατομμύρια της Ρεάλ δεν εντυπωσιάζουν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αφήσει πίσω τις εποχές που πλήρωνε υπεραξίες για να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή. Παρά την αλλαγή στην μεταγραφική πολιτική, οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να επενδύσουν πολλά χρήματα. Για την ακρίβεια το καλοκαίρι που μας πέρασε η “Βασίλισσα” έβγαλε από τα ταμεία της 300 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δώσει ένα καλύτερο ρόστερ στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Στην πράξη φαίνεται ότι αυτά τα χρήματα δεν ήταν και ο ορισμός του value for money. Οι “μερένχες” δεν έχουν δείξει καθόλου καλή εικόνα στους πρώτους μήνες της σεζόν. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν είναι παίκτες με μακροχρόνια παρουσία όπως ο Καρίμ Μπενζεμά ή ο νεαρός Βινίσιους που είναι στην ομάδα από πέρσι.

Ο “Βασιλιάς” περνάει από τις ακτίνες του τα μεταγραφικά αποκτήματα της Ρεάλ Μαδρίτης

Εντέν Αζάρ – 100 εκατομμύρια

Αποτέλεσε την μεγαλύτερη μεταγραφή της Ρεάλ. Ο Βέλγος έγινε ο πρώτος γκαλάκτικο που αποκτά η ομάδα μετά τον Χάμες Ροντρίγκες. Άπαντες είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον Αζάρ, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να τις δικαιώσει. Αρχικά ήταν πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια τραυματίστηκε. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του, ωστόσο μέχρι τώρα έχει δείξει λίγα πράγματα.

Λούκα Γιόβιτς – 60 εκατομμύρια

Την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Άιντραχτ. Η οικονομική του αξία εκτοξεύθηκε και μετά από μεγάλη μάχη η Ρεάλ τον έκανε δικό της. Η “Βασίλισσα” έβγαλε από τα ταμεία της 60 εκατομμύρια ευρώ έχοντας στο μυαλό της ότι αγοράζει τον νέο μεγάλο killer των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Ο Λούκα Γιόβιτς δεν έχει πείσει τον Ζιντάν, είναι στη σκιά του Μπενζεμά και δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει σεφτέ.

Έντερ Μιλιτάο – 50 εκατομμύρια

Σε αντίθεση με τους δυο προηγούμενους, ο Βραζιλιάνος έχει δείξει καλά στοιχεία. Στα 21 του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και δείχνει να είναι παίκτης που μπορεί να στηριχτείς πάνω του. Ο Μιλιάτο έχει γενικά καλή παρουσία σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο ανταγωνισμός στη θέση. Οι Ράμος και Βαράν είναι ποδοσφαιριστές Παγκόσμιας κλάσης που παίζουν μαζί χρόνια και έχουν άψογη συνεργασία.

Φερλάντ Μεντί – 48 εκατομμύρια

Ο Γάλλος αμυντικός ήρθε στη Μαδρίτη προκειμένου να αυξήσει τον ανταγωνισμό στον Μαρσέλσο. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βάλει δύσκολα στον Βραζιλιάνο. Ο Μεντί έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού που δεν του έχουν επιτρέψει να βρει ρυθμό. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές, αλλά στο παιχνίδι με την Σεβίλλη έδειξε γιατί η Ρεάλ επένδυσε πάνω του 48 εκατομμύρια ευρώ.

Ροντρίγκο Γκόες – 45 εκατομμύρια

Η περίπτωση του είναι διαφορετική από όλες τις άλλες. Είναι ένα παιδί 18 ετών που βγαίνει για πρώτη φορά από την πατρίδα του. Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη Παγκόσμιας κλάσης. Ο Ροντρίγκο έχει δείξει κάποια εξαιρετικά στοιχεία, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και ειδική διαχείριση.

Αλφόνς Αρεολά – 2.2 εκατομμύρια ευρώ (δανεισμός)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πλάνα για απόκτηση τερματοφύλακα. Αυτή γεννήθηκε όταν ο Κέιλορ Νάβας ζήτησε να φύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Γαλλική ομάδα πρότεινε στην “Βασίλισσα” να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Αλφόνς Αρεολά. Η μετακίνηση του έμπειρου παίκτη κόστισε 2.2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αρεολά δεν ήταν κακός στα ματς που αγωνίστηκε, αλλά παραμένει πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ