Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλικές «ματιές» σε Σούσο, ενόψει Γενάρη
Μίλαν

Αγγλικές «ματιές» σε Σούσο, ενόψει Γενάρη

Με τον Σούσο να μην περνάει τις καλύτερες μέρες του στο Μιλάνο, στην Αγγλία έχουν κιόλας ξεκινήσει να ερίζουν για την υπογραφή του τον Γενάρη.

23.10.2019 | 20:07

Ο Σούσο διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους του στην Ιταλία, έχοντας χάσει το ρόλο του στη Μίλαν. Φυσικά, αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους Άγλλους, που ετοιμάζουν το έδαφος για τον Ιανουάριο.

Η κακή εικόνα της Μίλαν, έχει παρασύρει για τα καλά τον 25χρονο Ισπανό. Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιούσε, πλέον αγωνίζεται κάτω από τη βάση. Έτσι λοιπόν, το μέλλον του στην Ιταλία είναι αβέβαιο. Με αυτό το δεδομένο, έχει ξεκινήσει να μπαίνει εκ νέου σε σενάρια για πιθανή αποχώρηση, με τις πρώτες ενδιαφερόμενες ομάδες να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Γουέστ Χαμ και Γουλβς οι πρώτοι «μνηστήρες»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, Γουέστ Χαμ και Γουλβς έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Ισπανό, που όταν θέλει μπορεί να κάνει «παπάδες». Πρόκειται για δυο ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, όμως κάτι τους λείπει για να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος.

Από τη μια η Γουέστ Χαμ, κάθε χρόνο κάνει εντυπωσιακές κινήσεις, όμως δεν έχει βρει τον «αρτίστα» για το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, η Γουλβς έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρσι, εξασφάλισε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως φέτος δεν παίζει το ίδιο καλά.

Έτσι λοιπόν, αμφότερες βλέπουν στο πρόσωπο του Σούσο τον άνθρωπο που μπορεί να τους πάει ένα βήμα παραπέρα. Φυσικά, ο ίδιος δε θα είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο, πρωταθλήματα στον κόσμο.

Όσον αφορά τα χρήματα που αναμένεται να ζητήσει η Μίλαν, αυτά αναμένεται να είναι γύρω στα 30-35 εκατομμύρια.

Τη φετινή σεζόν ο Σούσο έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδι στη Serie A, έχοντας μόλις 1 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version