ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Άλωσε» την Πόλη με Κρόος πορθητή η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Με τον Τόνι Κρόος να κάνει ό,τι έπρεπε να πράξουν οι συμπαίκτες του στην επίθεση, η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με την νίκη από την Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Γαλαταρασάι με το αγχωτικό 1-0.

«Άλωσε» την Πόλη με Κρόος πορθητή η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Πολλές ευκαιρίες η Ρεάλ Μαδρίτης, μία στο… πλεκτό. Χάρις το άψογο τελείωμα του Τόνι Κρόος οι Μαδριλένοι επικράτησαν 1-0 της Γαλατασαράι στο Τουρκ Τέλεκομ Αρένα. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή διοργάνωση μπαίνοντας ξανά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Παιχνίδι χωρίς περιθώρια για απώλεια για την Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη. Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δύο πρώτες στροφές, οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στην Πόλη έχοντας στο μυαλό τους μονάχα την νίκη. Απέναντι τους η Γαλατασαράι, μια ομάδα που αν δεν την σεβαστείς μπορείς αναπάσα στιγμή να σε πληγώσει.

Η αναμέτρηση στην Τουρκ Τέλεκομ Αρένα από το ξεκίνημα της έδειξε πως θα είναι ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. Η «Βασίλισσα» με τους Αζάρ, Μπενζεμά και Ροντρίγκο προσπάθησε να πιέσει εξαρχής την μπάλα αναγκάζοντας τους Τούρκους να παραχωρήσουν την κατοχή. Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν, με τους Μουσλέρα και Κουρτουά να δείχνουν να βρίσκονται σε καλή ημέρα.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν άργησαν να μπουν μπροστά στο σκορ. Στο 18′ σε γρήγορη αντεπίθεση ο Εντέν Αζάρ πάτησε περιοχή. Ο Βέλγος την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την μπάλα έξω βρίσκοντας τον Τόνι Κρόος, με τον Γερμανό να στέλνει με ψυχραιμία την μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο βάζοντας πολλές φορές δύσκολα στους Μαδριλένους. Το προβάδισμα της «Βασίλισσας» με εκείνα και με τα άλλα παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Αγχώθηκε αλλά τελικά πήρε αυτό που ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους. Με σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας και υπομονή στο παιχνίδι του κατάφεραν για μεγάλο διάστημα να παγώσουν τον ρυθμό των Τούρκων φέρνοντας το παιχνίδι απολύτως στα μέτρα τους.

Οι Μαδριλένοι έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα επισκέπτονταν συχνά την περιοχή του Μουσλέρα. Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας εξελίχθηκε σε παίκτη του αγώνα σώζοντας σε πολλές στιγμές την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ. Το ισχνό 1-0 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης άφηνε μέχρι τέλους ανοιχτό το αποτέλεσμα. Το Τουρκ Τέλεκομ Αρένα δεν σηκώθηκε όμως ποτέ στο… πόδι με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από την Κωνσταντινούπολη με το πολύτιμο «τρίποντο».

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στον όμιλο μετά από τρία παιχνίδια. Από την άλλη, οι Τούρκοι συνεχίζουν τον αγώνα τους αναζητώντας υπερβάσεις που θα τους θέσουν εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ