ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Θρυλικός…Λεβαντόφσκι

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά έπεσε πάνω στον δαιμονισμένο Λεβαντόφσκι που με δυο τέρματα οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-2 μέσα στον Πειραιά.

Θρυλικός…Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ίσως ο πιο καυτός φορ στην Ευρώπη. Αυτό το ένιωσε στο πετσί του και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν πολύ καλή παρουσία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και παρά την υπερπροσπάθεια, στο τέλος μίλησε η ποιότητα των Γερμανών.

Με δυο γκολ του “Λέβα” και ένα από τον Τολισό, η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη με 3-2 μέσα στο Φάληρο. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ελ Αραμπί και Γκιγιέρμε. Πλέον οι Βαυαροί βρίσκονται στην πρώτη θέση με το απόλυτο νικών, ενώ ο Ολυμπαικός βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μπάγερν Μονάχου να έχει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διάθεση να βάλει το πούλμαν στην εστία. Σε κάθε ευκαιρία έβγαινε στην επίθεση με σκοπό να χτυπήσει την άμυνα της Γερμανικής ομάδας που είναι ιδιαίτερα ασταθής. Σε μια από τις πρώτες επισκέψεις των “ερυθρόλευκων” στην εστία του Νόιερ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Ο Μασούρας έδωσε για τον Τσιμίκα και εκείνος με μια ωραία ενέργεια ξεπέρασε το εμπόδιο του Τόμας Μίλερ. Ο Έλληνας αμυντικός έβγαλε τη σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Για την ακρίβεια πάνω στον Μάνουελ Νόιερ που ήταν μέσα στο τέρματα του και φέρει μεγάλη ευθύνη για στο γκολ.

Αυτό το γκολ δεν αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους που συνέχισε να πιέζει. Τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34ο λεπτό. Ο Σα αντέδρασε σωστά σε μακρινό σουτ, αλλά μετά την απομάκρυνση του η μπάλα έφτασε στον Ρόμπερ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σέντερ φορ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Αυτό ήταν το 17ο γκολ του “Λέβα” σε 13 παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και η Μπάγερν Μονάχου βρήκε το δεύτερο τέρμα λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Μετά από στημένη φάση, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρέθηκε ξανά μόνος του σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σα. Λίγο αργότερα ο Τολισό με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Θα περίμενε κανείς εκεί να τελειώσει το παιχνίδι. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήταν διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα. Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Τολισό, ο Γκιγιέρμε έκανε το σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Νόιερ. Στα λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν σε τρίτο γκολ, αλλά το 3-2 υπέρ των Βαυαρών έμεινε μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ