ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Μια ατάκα του Χένες έκανε έξαλλο τον Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ δεν έχει άλλη υπομονή και φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και μετά από όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας.

Μια ατάκα του Χένες έκανε έξαλλο τον Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί μια από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες της Μπάγερν Μονάχου τα τελευταία χρόνια. Ο Γερμανός έκανε όλη την πορεία από τα τμήματα υποδομής μέχρι την πρώτη ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσε αναντικατάστατο στέλεχος της Βαυαρικής ομάδας, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει τη φετινή σεζόν.

Το σύστημα που έχει εφαρμόσει ο Νίκο Κόβατς δεν χωράει τον Τόμας Μίλερ. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται φυσικά ο Λεβαντόφσκι και από πίσω του ο Φελίπε Κουτίνιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν ο παίζει να είναι στα άκρα της επίθεσης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν έχει τα χαρακτηριστικά για να παίξει σαν ακραίος.

Ο Μίλερ έγινε…τούρμπο

Τον τελευταίο καιρό ο Μίλερ βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο. Αυτό δεν του αρέσει καθόλου και οι φήμες τον θέλουν να έχει δώσει εντολή στον μάνατζερ του να του βρει ομάδα. Στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό ο Γερμανός ξεκίνησε στο βασικό σχήμα,αλλά ένα παιχνίδια δεν μπορεί να γυρίσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τα Γερμανικά δημοσιεύματα ο Μίλερ έγινε έξαλλος από μια ατάκα του προέδρου της ομάδα, Ούλι Χένες. Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε ότι όταν υπάρχει ο Κουτίνιο τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Μίλερ. Ο ποδοσφαιριστής πιστεύει πως αυτό είναι ασέβεια για την παρουσία του και την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ