Ρόμα

Συγκίνησε και συγκινήθηκε ο Μπατιστούτα!(vid)

O Μπατιστούτα ήταν παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας για την καριέρα του και η αποθέωση του κοινού τον συγκίνησε.

O Γκαμπιέλ Μπατιστούτα έχει γράψει ιστορία, τόσο με την φανέλα των συλλόγων που αγωνίστηκε, όσο και φορώντας το εθνόσημο στο στήθος. Μπορεί ποτέ να μην έγινε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πλανήτη, έγινε όμως ένας θρύλος που κόσμησε τα γήπεδα και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο “Γκαμπιγκολ“, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μιας μικρής λίστας, που μεταξύ άλλων θα ακούσεις μόνο καλά λόγια για αυτούς. Πραγματικά είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές, που είναι συμπαθής σε συντριπτικό ποσοστό του κόσμου.

Αυτή είναι ίσως και η αιτία, για την οποία ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε κατά την προβολή της ταινίας “Η αιώνια πόλη”, που αποτελεί μια αναδρομή στην τεράστια καριέρα του. Ο Μπατιστούτα, φορώντας την προστατευτική μπότα στο αριστερό του πόδι, σηκώθηκε όρθιος και έγινε αποδέκτης χειροκροτημάτων.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην “κίλερ” των ευρωπαϊκών γηπέδων έκανε πρόσφατα εγχείρηση στο πόδι του,προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν μετά το τέλος της καριέρας του. Το συμβατό μόσχευμα και η αποθεραπεία που κάνει, είναι οι καλές ενδείξεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί τόσα χρόνια και αποτελούσε πιθανή αιτία να μην ξαναπερπατήσει ποτέ. Η μπότα που έχει τώρα στο πόδι του, δεν τον εμπόδισε από το να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας και να νιώσει το τρομερό συναίσθημα της αποθέωσης του κοινού που τον αντίκρισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ