ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Καθάρισε πριν να αγχωθεί η Σεβίλλη! (vid)

Μπορεί να τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, όμως με έναν εξαιρετικό Βάσκεζ (2 γκολ) στο δεύτερο η Σεβίλλη επικρατησε με 3-0 της Ντουντελάνζ και παρέμεινε 1η στο 1ο γκρουπ.

Καθάρισε πριν να αγχωθεί η Σεβίλλη! (vid)

Για σχεδόν 50 λεπτά η Ντουντελάνζ στάθηκε αξιοπρεπώς στο “Σάντσες Πιθχουάν”. Όμως τότε ο Φράνκο Βάσκεθ πήρε το όπλο του και με δυο δικά του τέρματα έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά για τη Σεβίλλη, η οποία πήρε τη νίκη με 3-0. Το άλλο τέρμα της ομάδας του Χουλέν Λοπετέγκι ήρθε από τον Μουνίρ Ελ Χανταντί. Κάπως έτσι ο σύλλογος της Ανδαλουσίας διατηρήθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 9 βαθμούς.

Πρώτο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στο παιχνίδι και κυνήγησαν ένα γρήγορο γκολ. Όμως οι περισσότερες προσπάθειές τους σταμάτησαν στον εκπληκτικό Τζόναθαν Χούμπερτ. Η αρχή έγινε στο 3ο λεπτό, όταν απομάκρυνε ενστικτωδώς το κοντινό σουτ του Εσκουδέρο. Στο 11′ ο Νταμπούρ απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, χωρίς όμως να βρει στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Χούμπερτ παραχώρησε κόρνερ. Στο 20′ η κεφαλιά του Βάσκεζ ανάγκασε τον Χούμπερτ να παραχωρήσει εκ νέου κόρνερ, από το οποίο απείλησε ξανά με το κεφάλι ο Βάσκεζ, στέλνοντας την μπάλα άουτ αυτή τη φορά. Μετά από τέσσερα λεπτά το ο Εσκουδέρο πέταξε τεράστια ευκαιρία, καθώς το σουτ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29 ο Βάσκεζ πήρε μία ακόμα κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Η Ντουντελάνζ έδειξε κάποια σημάδια ζωής, όταν στο 40ο λεπτό ο Σινάνι απείλησε με ωραίο μακρινό σουτ.

Δεύτερο ημίχρονο

Ό,τι δεν κατάφερε η Σεβίλλη στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο δεύτερο. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, Ο Φράνκο Βάσκεζ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Όλιβερ Τόρες και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των Σεβιγιάνων, οι οποίοι δε σταμάτησαν να απειλούν. Στο 65′ ο Βάσκεζ είδε τον Χούμπερτ να στέλνει σε κόρνερ άλλη μια δική του κεφαλιά. Στο επόμενο λεπτό ο Μουνίρ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση. Μετά από αυτό, η ομάδα της Ανδαλουσίας καθάρισε το ματς μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ο Βάσκεζ ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα, καθώς έκανε δύο τόσο τα τέρματά του, όσο και της ομάδας το, με κοντινό πλασέ στο 75′. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 78′. Ο Εσκουδέρο γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μουνίρ με πολύ ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 3-0.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ