ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Οι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν λάμψει

Οι μεγάλοι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι δεν έχουν ανάλογη πορεία στις ομάδες τους.

Οι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν λάμψει

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της 300 εκατομμύρια για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Ωστόσο οι “μερένχες” και πολύ περισσότερο ο Ζινεντίν Ζιντάν ήθελε περαιτέρω ενίσχυση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποια ονόματα έπαιξαν έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας. Πρώτος και καλύτερος ο Πολ Πογκμπά που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του “Ζιζού”.

Για την “Βασίλισσα” ακούστηκαν έντονα τα ονόματα των Κρίστιαν Έρικσεν, Νεϊμάρ και Φαν ντε Μπέικ. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μετά το ξεκίνημα της σεζόν ; Κανένας τους δεν έχει καταφέρει να κάνει ανάλογη χρονιά με την περσινή. Ο “Βασιλιάς” σας παρουσιάζει τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι μεγάλοι καλοκαιρινοί στόχοι της Ρεάλ.

Νεϊμάρ: Γιούχα και νέος τραυματισμός

Όλο το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος προσπαθούσε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα δεν δίστασε να το δηλώσει πολλές φορές. Βρέθηκε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούσε τις εξελίξεις και ήταν έτοιμη να κάνει κίνηση.

Τελικά ο Νεϊμάρ έμεινε στο Παρίσι και έγινε αντικείμενο χλευασμού. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Γαλλική ομάδα θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Για την ώρα δεν έχει εντυπωσιάσει και ίσως φέτος να είναι η τελευταία του χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πολ Πογκμπά: Ο τραυματισμός που τον πήγε πίσω

Η μεγαλύτερη μεταγραφική επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο έμπειρος τεχνικός ήθελε σαν τρελός τον συμπατριώτη του στην ομάδα. Ο ίδιος ο Πογκμπά επιθυμούσε να φύγει από την Γιουνάιτεντ, αλλά η Αγγλική ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για κανένα ποσό. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον έχει αφήσει εκτός δράσης. Ήδη έχει χάσει έξι παιχνίδια και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει.

Κρίστιαν Έρικσεν: Από ηγέτης στον…πάγο

Το περασμένο καλοκαίρι ο Δανός ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει από την Τότεναμ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά δεν έγινε ποτέ κίνηση. Αυτό οφείλεται στην επιθυμία του Ζιντάν να τα δώσει όλα για τον Πογκμπά. Ο Έρικσεν δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο.

Πλέον δεν αποτελεί βασική επιλογή για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο και όπως όλα δείχνουν μετράει μήνες στην Τότεναμ. Το όνομα του ακόμα παίζει στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν την περίπτωση του.

Φαν ντε Μπέικ: Ο ηγέτης που έχασε τους συμπαραστάτες του

Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε καταπληκτική σεζόν. Πολλοί πίστευαν πως μετά τους Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ είναι ο επόμενος που θα έπαιρνε μεταγραφή σε κορυφαίο σύλλογο. Το όνομα του έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία που θα ολοκληρωνόταν μετά τα παιχνίδια του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει συμφωνία για το καλοκαίρι του 2020, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Τη φετινή σεζόν ο Ολλανδός έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ