ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

“Διπρόσωπη” τριάρα η Σίτι!(vid)

Μια Σίτι που προβλημάτισε στο πρώτο αλλά συνήλθε στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να φιλοδωρήσει με τρία τέρματα την Άστον Βίλα.

“Διπρόσωπη” τριάρα η Σίτι!(vid)

Σε ένα ματς όπου η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε δύο πρόσωπα, κέρδισε μέσα στο Έτιχαντ με 3-0 την αξιόμαχη για 45′ Άστον Βίλα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέταξε το πρώτο ημίχρονο, μη καταφέρνοντας να παράξει πολλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η αλήθεια είναι ότι η Βίλα έπαιζε πολύ κλειστά και η Σίτι δεν είχε λύσεις. Το κλειδί στο ματς ήταν το γρήγορο γκολ του Στέρλινγκ στην επανάληψη, που ξεκλείδωσε την άμυνα και έδωσε αυτοπεποίθηση στους αγχωμένους συμπαίκτες του. Η αχρείαστη κόκκινη του Φερναντίνιο στο 88′. Βάζει κι άλλο πονοκέφαλο στον Γκουαρντιόλα για την άμυνα.

Το ματς

Η τρομερή οπισθοχώρηση της Άστον Βίλα δυσκόλεψε πολύ την Μάντσεστερ Σίτι. Σχεδόν όλη η ομάδα των φιλοξενουμένων ήταν μέσα στην περιοχή τους. Aυτό έκανε την Σίτι να μην μπορεί να βρει διαδρόμους. Κυρίως από τα πλάγια προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει στις ευκαιρίες που βρήκε. H πρώτη μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Πεπ ήρθε μόλις στο 5′ με τον Γκάμπριελ Ζέσους να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Η τεράστια ευκαιρία για την Σίτι, ήρθε στο 44′ με τον Νταβίντ Σίλβα. Ο Στέρλινγκ πλαγιοκόπησε από την αριστερή πλευρά, γύρισε την μπάλα τέλεια στον Σίλβα, εκείνος όμως κατάφερε να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Η Βίλα είχε και εκείνη μια καλή στιγμή με τον Μαγκίν, αλλά ο Έντερσον του είπε όχι. Image

Στην επανάληψη, όλα άλλαξαν. Το γρήγορο γκολ του Στέρλινγκ στο 46′ έλυσε το πρόβλημα για την Σίτι, μαζί και τα πόδια των παικτών της. Ο Ζέσους πήρε την κεφαλιά, ο Στέρλινγκ είχε χώρο και με ωραίο πλασέ με το αριστερό, έκανε το 1-0. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν σε μια φάση που είχε μεγάλη διαιτητική ανάλυση, πήγε να κάνει το γέμισμα, η μπάλα πέρασε από όλους και τελικά κατέληξε στα δίχτυα στο 65′. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκουντογάν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ωραίο. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε σε εκείνον, που με όμορφο τελείωμα έκανε το 3-0. Το μόνο αξιοσημείωτο στην συνέχεια, ήταν η κόκκινη του Φερναντίνιο στο 88′, που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ