Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O πάγκος έχει “φάει” τον Οζίλ! Και πάλι εκτός 11αδας!
Άρσεναλ

O πάγκος έχει “φάει” τον Οζίλ! Και πάλι εκτός 11αδας!

Σε ακόμη ένα ματς της Άρσεναλ φέτος ο Μεσούτ Οζίλ έμεινε εκτός βασικής 11αδας από τον τεχνικό των "κανονιέρηδων", Ουνάι Έμερι.

27.10.2019 | 18:01

Κάποτε η 11αδα της Άρσεναλ ξεκινούσε από τον Μεσούτ Οζίλ. Πλέον ούτε για… πλάκα δεν γίνεται αυτό. Ο Γερμανός χαφ έχει ξεχάσει τι πάει να πει αυτό. Ο Ουνάι Έμερι δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από εκείνον.

Γι’ αυτό το λόγο και βρίσκει όλο και κάποιον άλλον για τη θέση του έμπειρου χαφ στο αρχικό σχήμα. Όπως και στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στον πάγκο. Κάτι που δείχνει ότι το αφεντικό της αγγλικής ομάδας δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα ποιες θα είναι οι κινήσεις των δύο πλευρών. Από τη μία η Άρσεναλ θέλει να τον πουλήσει όσο- όσο, προκειμένου να βγάλει ένα κέρδος από τα “σπασμένα”. Από την άλλη ο Οζίλ δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στο “Έμιρεϊτς” μιας και ο μισθός του είναι παχυλός. Αν και οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον είναι ελάχιστες.

Περασμένα μεγαλεία για Οζίλ!

Τελευταία φορά που ο Μεσούτ Οζίλ ήταν βασικός σε ματς της Άρσεναλ ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Τότε η απόδοσή του δεν ήταν τόσο κακή. Μάλιστα, είχε δώσει και μία ασίστ στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ωστόσο, από τότε έχει να δει 11αδα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι μετράει μόλις 72 αγωνιστικά λεπτά. Με τον Χένρικ Μιχιταριάν να έχει 111 με τον Αρμένιο μέσο να έχει αποχωρήσει από τους Λονδρέζους λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version