Ρεάλ Μαδρίτης

Μεταγραφές τέλος για Ρεάλ!

Δεν συμπεριλαμβάνει μεταγραφές το πλάνο του Φλορεντίνο Πέρεθ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η “AS” με δημοσίευμά της έκανε μια αποκάλυψη που θα απογοητεύσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, με προσωπική απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ, η “Βασίλισσα”, δεν πρόκειται να κάνει καμία μεταγραφή κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το μεγάλο “κεφάλι” της ομάδας θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στο υπάρχον υλικό. Η Ρεάλ το καλοκαίρι δαπάνησε το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές με σκοπό να ενισχυθεί στις θέσεις που πονούσε. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα στις απαιτήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ θα ξοδέψει κι άλλα χρήματα τόσο άμεσα. Τουλάχιστον η φετινή χρονιά θα βγει ως έχει και αυτό πέρα από το οικονομικό, είναι και μια έξτρα ευκαιρία για αυτούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Το παραθυράκι που άφησε ο Πέρεθ

Το μόνο παραθυράκι που μένει ανοιχτό για ενίσχυση μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, είναι το ενδεχόμενο τραυματισμού κάποιου πολύ βασικού πυλώνα της ομάδας, ή η πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή. Κάτι, που αυτή την στιγμή δεν είναι στα πλάνα της ομάδας και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν συμβεί.

Πογκμπά, Έρικσεν και Μπαπέ ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα για τους “Μερένχες”, αλλά από ότι φαίνεται δεν θα απασχολήσουν άμεσα. Οι ποδοσφαιριστές παρότι επιθυμούν να μεταγραφούν στην Ρεάλ, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την νέα σεζόν, ενώ το ίδιο φαίνεται ότι πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί της ομάδας, που ζητούν ενίσχυση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ