Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα μας τρελάνουν… ο Ζιντάν δήλωσε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Μπέιλ!
Home Page

Θα μας τρελάνουν… ο Ζιντάν δήλωσε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Μπέιλ!

Ξαφνικά ο Ζιντάν δηλώνει ότι έχει καλές σχέσεις με τον Μπέιλ και ότι εκείνος ποτέ δεν θέλησε να φύγει από την Ρεάλ.

29.10.2019 | 16:56

Ένα “σίριαλ” με πολλά επεισόδια η διαδρομή του Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελευταίο διάστημα ο Ουαλός μονοπωλεί το εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον της “Βασίλισσας”. Δεν υπάρχει σχεδόν μέρα που να μην ακούμε κάτι καινούργιο για εκείνον και τις σχέσεις του με την ομάδα και τον προπονητή του.

Από την απαγόρευση την δημοσιοποίησης των ιατρικών του εξετάσεων, στο ταξίδι “μυστήριο” στην Αγγλία. Κι από το ενδιαφέρον από την Κίνα για μεταγραφή το χειμώνα, στις δηλώσεις Ζιντάν. Ένας θεός ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Γκάρεθ Μπέιλ, όταν σβήνουν οι κάμερες. Ο προπονητής του πάντως πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο. Στις δηλώσεις εν όψει του αγώνα με την Λεγανιές, είπε ο έχει καλές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή και εκείνος από την πλευρά του, ουδέποτε έχει ζητήσει να φύγει.

Οι δηλώσεις Ζιντάν για Μπέιλ

«Λέγονται πολλά πράγματα. Εμείς έχουμε μια καλή σχέση. Στην τελική ανάλυση το πιο σημαντικό είναι να είναι έτοιμος και στο 100%, τότε ξέρουμε τι παίκτης είναι. Για το ταξίδι του στην Αγγία είπε: “Είναι ένα προσωπικό θέμα του Μπέιλ και πήρε την άδεια από τον σύλλογο. Δεν υπάρχει κάποια ιστορία. Πήγε εκεί από το στιγμή που δεν θα ήταν διαθέσιμος”.

“Ποτέ δεν έχει πει ότι θέλει να φύγει. Όταν μπορεί να προπονηθεί, προπονείται και όταν μπορεί να παίξει, παίζει και έχει αγωνιστεί αρκετά τη φετινή σεζόν. Μίλησε με τον σύλλογο. Εγώ δεν μπορώ να πω τι ειπώθηκε. Ήταν ένα προσωπικό θέμα και είχε την άδεια από την ομάδα», τόνισε ο Ζιζού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version