ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Γιουβέντους κορυφή, με Κριστιάνο ψυχρό εκτελεστή! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επανέφερε στην κορυφή της Γιουβέντους με γκολ στα τελευταία λεπτά,στην αναμέτρηση κόντρα στην Τζένοα! Πάρτι της Ρόμα στην έδρα της Ουντινέζε.

Γιουβέντους κορυφή, με Κριστιάνο ψυχρό εκτελεστή! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με… buzzer beater έδωσε σπουδαίο τρίποντο στην Γιουβέντους! Οι «μπιανκονέρι» αγχώθηκαν, αλλά πήραν την νίκη με 2-1 κόντρα στην Τζένοα! Πλέον η «Γηραιά Κυρία» είναι ξανά στην κορυφή με 26 βαθμού!

Η Γιουβέντους πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα. Οι «μπιανκονέρι» έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες. Παρ’όλα αυτά Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα δεν κατάφεραν να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους.

Το κατάφερε όμως ένας στόπερ και συγκεκριμένα ο Μπονούτσι! Ο Ιταλός άσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ. Η Τζένοα βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Κουαμέ στο 40′. Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51΄ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η Τζένοα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κασάτα. Tα λεπτά περνούσαν και οι «μπιανκονέρι» δεν έβρισκαν το γκολ, παρά τις σπουδαίες ευκαιρίες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε μοναδική ευκαιρία για να βάλει μπροστά την ομάδα του στο 73′. Το άγχος μεγάλωνε για την ομάδα του Σάρι.

Οι ευκαιρίες ερχόντουσαν η μία μετά την άλλη, ωστόσο η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα! Ωστόσο, στο 94′ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, μετά από μαρκάρισμα του Σανάμπρια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-1!

Ουντινέζε – Ρόμα: 0-4

Η Ρόμα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Ουντινέζε με 3-0! Οι Ρωμαίοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο από το 32′, ωστόσο.. έκαναν πλάκα.

Οι τζιαλορόσι ανέβηκαν στους 19 βαθμούς και την 4η θέση, ενώ η Ουντινέζε παρέμεινε στους 10!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους τζιαλορόσι που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 14′! Συγκεκριμένα, ο Ζανιόλο εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική λειτουργία της Ουντινέζα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει από κοντά το 1-0.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν στο 32′ όταν και ο Φάζιο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι. Έτσι η Ρόμα θα έπρεπε να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά με παίκτη λιγότερο. Πάντως το 1-0 ήταν και το σκορ με το οποίοι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ για την Ρόμα! Στο 52′ ο Σμόλινγκ έγραψε το 2-0 για την ομάδα του, στην πρώτη αξιόλογη φάση! Ωστόσο, οι Ρωμαίο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς ένα λεπτό αργότερα βρήκαν και τρίτο γκολ! Συγκεκριμένα στο 53′ ο Κλάιφερτ με ωραίο σουτ έκανε το 3-0. Τρομερές αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ουντινέζε προς την ομάδα τους…

Στ0 65′ ο Κολάροφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ