Άρσεναλ

Συγκλονιστικό μήνυμα από Τζάκα προς τους οπαδούς της Άρσεναλ!

Το δικό μου μήνυμα για όλα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας έστειλε ο Γρανίτ Τζάκα μέσω των social media.

Ο Γρανίτ Τζάκα είναι το πρόσωπο των ημερών στο “στρατόπεδο” της Άρσεναλ. Όχι για τόσο καλό λόγο. Ο Ελβετός χαφ στο εντός έδρας ματς των “κανονιέρηδων” κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας αντέδρασε άσχημα όταν βγήκε αλλαγή.

Οι κινήσεις του ήταν προκλητικές. Έβρισε τους φίλους της αγγλικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια τους ειρωνεύτηκε με διάφορες χειρονομίες του. Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση για όλα αυτά. Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γρανίτ Τζάκα:

“Μετά από μερικές ημέρες και όλα αυτά που συνέβησαν το Σάββατο το απόγευμα ήθελα να σκεφτώ καθαρά. Ήθελα να σας δώσω μία εξήγηση και όχι απλά μία γρήγορη απάντηση. Οι σκηνές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αλλαγής μου με πείραξαν αρκετά.

Αγαπάω αυτή την ομάδα και δίνω πάντα το 100%. Τόσο εκτός όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, θεωρώ ότι οι φίλοι του συλλόγου δεν μπορούν να με καταλάβουν. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών μέσω των social media μου έχουν επιτεθεί φραστικά. Λέγοντάς μου πράγματα τα οποία με έχουν στεναχωρήσει βαθιά.

Μου έχουν πει: “Θα σου σπάσουμε τα πόδια”. “Θα σου σκοτώσουμε τη γυναίκα”. “Ευχόμαστε στην κόρη σου να πάθει καρκίνο”. Όλα αυτά με έφτασαν στο σημείο που είδατε το Σάββατο το απόγευμα. Οι αντιδράσεις από τον κόσμο στο γήπεδο ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ξέφυγα. Άφησα τον εαυτό μου να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να κάνω πράγματα που έδειξαν ότι δεν σέβομαι ούτε την ομάδα, ούτε και τους συμπαίκτες μου, ούτε τους οπαδούς μας. Αυτή δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο.

Η ευχή μου είναι να επιστρέψουμε σε ένα σημείο αμοιβαίου σεβασμού και να θυμηθούμε όλοι γιατί ερωτευτήκαμε αυτό το άθλημα. Ας προχωρήσουμε μπροστά θετικά και όλοι μαζί.

Γρανίτ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ