Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα κατηγόρησε τον Μανέ ότι “βουτάει”…
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα κατηγόρησε τον Μανέ ότι “βουτάει”…

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη βδομάδα και ο Πεπ Γκουαρντιόλα βάζει από τώρα φωτιά στο ντέρμπι, με την δήλωσή του για τις "βουτιές" του Μανέ.

03.11.2019 | 13:00

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρότι η ομάδα του κέρδισε με 2-1 στο τέλος του παιχνιδιού, δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ορεξάτος στην συνέντευξη τύπου. Ή η όρεξη του έφυγε, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Λίβερπουλ έκανε κι αυτή τελικά την ανατροπή, στο 93′ με τον Σαντιό Μανέ. Έτσι λοιπόν, ο Καταλανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για την αντίπαλό του, έδωσε μια περίεργη και αντιφατική απάντηση.

Στην αρχή κατηγόρησε τον Μανέ ότι “βουτάει” και κάνει θέατρο, ενώ στην συνέχεια τον εκθείασε για το γεγονός ότι βάζει συχνά κρίσιμα γκολ. Το παράδοξο είναι ότι ο Μανέ δεν σκόραρε με πέναλτι, οπότε η δήλωσή του, ήταν τουλάχιστον άκαιρη. Πάντως οι πιο ειδικοί, λένε ότι ο Πεπ στοχευμένα προέβη σε αυτή την δήλωση. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες την επόμενη εβδομάδα στο Άνφιλντ. Προφανώς ο Γκουαρντιόλα επέλεξε να δυναμιτίσει το κλίμα εν όψει της αναμέτρησης.

Η δήλωση Γκουαρντιόλα

“Έχει συμβεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια αυτό που συνέβη σήμερα. Ο Μανέ έχει ξεχωριστό ταλέντο σε αυτό. Κάποιες φορές “βουτάει”, κάποιες κάποιες φορές έχει το ταλέντο να σκοράρει καταπληκτικά γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι ταλέντο”, είπε για τον χρυσό σκόρερ της Λίβερπουλ.

Και συνέχισε για την Λίβερπουλ αυτή την φορά: “Αν γίνει μία ή δύο φορές, τότε είσαι τυχερός. Όταν όμως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, τόσες και τόσες φορές, σημαίνει ότι έχουν το χαρακτήρα για το κάνουν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version