Τσέλσι

Έτοιμη να “σπρώξει” πολλά εκατομμύρια η Τσέλσι

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών.

Η Τσέλσι μπήκε σε μια ιδιαίτερη χρονιά. Ο σύλλογος τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών εξαιτίας κάποιων παρατυπιών σε μεταγραφές ανήλικων ποδοσφαιριστών. Μετά την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του Λονδίνου δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Αυτό ανάγκασε τους “μπλε” να στηριχτούν σε πολλά νέα παιδιά.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει δείξει σταθερότητα κάτι που είναι λογικό για μια νέα ομάδα. Ωστόσο αυτό που μπορούν να διαπιστώσουν όλοι ότι υπάρχει ταλέντο και προοπτική. Ο Άγγλος τεχνικός πιστεύει ότι με λίγες καλές προσθήκες θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Ωστόσο για να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα για μεταγραφή πρέπει να λυθεί το θέμα της απαγόρευσης.

Τι περιμένει η Τσέλσι

Η ποινή της Τσέλσι έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και ίσχυε για το καλοκαίρι, αλλά και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που είναι μόλις δυο μήνες μακριά. Από την ΦΙΦΑ έχει γίνει γνωστό ότι οι Λονδρέζοι έχουν κάνει έφεση και ζητούν αν μειωθεί η ποινή σε τιμωρία μιας μεταγραφικής περιόδου.

Η εκδίκαση της έφεσης είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου. Αν οι “μπλε” κερδίσουν τη δίκη, τότε θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Από την πλευρά του ο Φρανκ Λάμπαρντ επιβεβαίωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να κινηθεί δυναμικά σε περίπτωση που τελειώσει με τον βραχνά της ΦΙΦΑ.

“Είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά είναι νομικό θέμα και δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις. Ωστόσο με ενδιαφέρει άμεσα καθώς θα επηρεάσει το αν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο”, ήταν τα λόγια του. Σύμφωνα με την Telegraph μερικοί στόχοι της Τσέλσι είναι οι Τζειντόν Σαντσό, Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ