ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Άλμα πρόκρισης με ΕΠΙΚΗ ανατροπή η Ντόρμτουντ (vid)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πραγματοποίηση μαγική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε τη νίκη - ανατροπή επί της Ίντερ με 3-2.

Άλμα πρόκρισης με ΕΠΙΚΗ ανατροπή η Ντόρμτουντ (vid)

Όλη η Ευρώπη περίμενε με αγωνία το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Ίντερ. Οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δυο ομάδες μας χάρισαν το καλύτερο παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Ίντερ που προηγήθηκε με 2-0 μέσα στην Γερμανία. Ωστόσο η Ντόρτμουντ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με δυο τέρματα του Χακίμι και έναν του Μπράντ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Πλέον οι “κιτρινόμαυροι” έχουν επτά βαθμούς έναντι τεσσάρων των Ιταλών.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ίντερ να αιφνιδιάζει την Ντόρτμουντ. Θα περίμενε κανείς να δώσει χώρο στους γηπεδούχους, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβει. Οι “νερατζούρι” επέβαλαν τον ρυθμό τους και μόλις στο 6ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Η φάση ξεκίνησε από τα στόπερ της ομάδας που έχτισαν την επίθεση μέχρι η μπάλα να φτάσει στον Λαουράρο.

Ο Αργεντινός με ωραίο σόλο και ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα, δίνοντας την ευκαιρία στην Ίντερ να φτιάξει πολλές φάσεις. Μια από αυτές έγινε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Μετά από άλλη μια εξαιρετικά δομημένη επίθεση, ο Βεσίνο βρέθηκε σε θέση βολής και ένα το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Λουσιέν Φάβρ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι τους είπε στα αποδυτήρια, αλλά σίγουρα τους ξύπνησε για τα καλά. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη μέχρι το 51ο λεπτό. Τότε οι “κιτριόμαυροι” συνδυάστηκαν άψογα και ο Χακίμι που βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής έκανε το 2-1.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Πάκο Αλκάθερ έβγαλε τον Τζούλιαν Μπράντ στην πλάτη της άμυνας και παρά το γεγονός πως ήταν από πλάγια θέση, ο Γερμανός έκανε το 2-2.

Το γήπεδο είχε πάρει φωτιά και από την εικόνα του ματς ήταν ξεκάθαρο ότι το τρίτο γκολ είναι θέμα χρόνου. Στο 77ο λεπτό ο Χακίμι έκανε και πάλι κίνηση σέντερ φορ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ