ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Κλείδωσαν»… νοκ άουτ στο Άνφιλντ (vid)

Μια Λίβερπουλ που δεν επί της ουσίας δεν πάτησε ποτέ το πόδι στο γκάζι κατάφερε α πάρει την νίκη κόντρα στην «άνοστη» Γκενκ. Οι Βέλγοι εμφανίστηκαν μονάχα μια φορά στον αγώνα, όταν και ισοφάρισαν σε 1-1 πριν το ημίχρονο. Έκτοτε βυθίστηκαν σε λήθαργο, με τον Τσάμπερλειν να ντύνεται σέντερ φορ και με προσωπική ενέργεια να […]

«Κλείδωσαν»… νοκ άουτ στο Άνφιλντ (vid)

Μια Λίβερπουλ που δεν επί της ουσίας δεν πάτησε ποτέ το πόδι στο γκάζι κατάφερε α πάρει την νίκη κόντρα στην «άνοστη» Γκενκ. Οι Βέλγοι εμφανίστηκαν μονάχα μια φορά στον αγώνα, όταν και ισοφάρισαν σε 1-1 πριν το ημίχρονο. Έκτοτε βυθίστηκαν σε λήθαργο, με τον Τσάμπερλειν να ντύνεται σέντερ φορ και με προσωπική ενέργεια να χαρίζει στους «Κόκκινους» την νίκη.

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο Άνφιλντ την βελγική Γκενκ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήθελε την νίκη απέναντι στους ανίσχυρους Βέλγους φθάνοντας ακόμη πιο κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με αρκετά βασικά στελέχη στην ενδεκάδα, οι «Κόκκινοι» έδειξαν από το πρώτο λεπτό διάθεση να ηγηθούν της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι δίνοντας χώρο περίμεναν την ιδανική αντεπίθεση, ωστόσο η Λίβερπουλ στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε αφοπλιστική. Οι γηπεδούχοι στο 14′ κατόρθωσαν να προηγηθούν χάρις την εξυπνάδα του Βαινάλντουμ. Ο Ολλανδός τρύπωσε μέσα στη περιοχή και επωφελούμενος το λάθος των αμυντικών της Γκενκ άνοιξε το σκορ.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ένα επιθετικός μονόλογος της Λίβερπουλ, με τους «Κόκκινους» να έχουν την καθολική υπεροχή βάζοντας τους Βέλγους μπροστά από την εστία τους. Με την μπάλα όμως να μην βρίσκει στόχο στις προσπάθειες των Σαλάχ και Οριγκί, η Γκενκ βρήκε την ευκαιρία να προβληματίσει. Στο 43′ ο Σαμάτα με κεφαλιά – κανονιά έπειτα από κόρνερ έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία. Οι Βέλγοι με μόλις μία φάση κατάφεραν αν πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1 αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Λίβερπουλ.

«Καθάρισε» ο Τσάμπερλειν για την Λίβερπουλ

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από τη σέντρα να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα μέτρα τους, επαναφέροντας την κανονικότητα. Τελικά δεν άργησαν πολύ, καθώς στο 52′ μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ χάρις το σεντερφορίσιο τελείωμα του φορμαρισμένου Τσάμπερλειν.

Με το τέρμα του Άγγλου τα πράγματα ήρθαν και πάλι στη θέση τους, με την Γκενκ να αφήνεται στις ορέξεις της Λίβερπουλ. Για καλή της τύχη οι «Κόκκινοι» δεν άνοιξαν το γκάζι, διατηρώντας απλά την κατοχή της μπάλας εκμηδενίζοντας κάθε κίνδυνο προς την εστία του Άλισον.

Με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει αισθητά, η Λίβερπουλ διατήρησε μέχρι το τέλος το ισχνό προβάδισμα το οποίο της χάρισε τη νίκη επί των Βέλγων. Με αυτό το τρίποντο οι «Κόκκινοι» βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του πρώτου τους στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ