ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ιστορικός βαθμός της Αταλάντα κόντρα στους «Πολίτες» (vid)

Η Αταλάντα έγραψε ιστορία αποσπώντας βαθμό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (1-1) που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Γουόκερ κάτω από τα δοκάρια της.

Ιστορικός βαθμός της Αταλάντα κόντρα στους «Πολίτες» (vid)

Το Σαν Σίρο αν και κρύο στάθηκε ως σύμμαχος στο πλάι της αξιόμαχης Αταλάντα. Η ομάδα από το Μπέργκαμο κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό ολοκληρώνοντας στο 1-1 την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι. Ραχίμ Στέρλινγκ και Μάριο Πάσαλιτς οι σκόρερς. Την παράσταση έκλεψε ο Γουόκερ, με τον αμυντικό των «Πολιτών» λίγο πριν το τέλος να αναλαμβάνει χρέη τερματοφύλακα.

Στο Σαν Σίρο η Αταλάντα υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ιταλούς να αγωνίζονται ακόμη μία φορά μακριά από το Μπέργκαμο. Η αποστολή των γηπεδούχων ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολα, καθώς στον δρόμο τους βρέθηκαν οι άκρως επιθετικοί «Πολίτες». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα απόψε αναζητούσε τη νίκη που θα εξασφάλιζε και τυπικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα καταφέρνοντας σχεδόν με το… καλημέρα να ανοίξουν το σκορ. Η γρήγορη εναλλαγή της μπάλας έφερα άμεσα αποτέλεσμα, με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να βρίσκει στην καρδιά της άμυνας των Ιταλών τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Το έργο του Άγγλου επιθετικού έγινε πολύ εύκολο, με το όμορφο πλασέ του να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκολίνι.

Όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος κυμάνθηκε στη μετριότητα, με την Μάντσεστερ Σίτι να ελέγχει τον ρυθμό και να μην πατά το γκάζι βλέποντας πως η Αταλάντα δεν ήταν ικανή να απειλήσει την εστία του Έντερσον. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της αγγλικής ομάδας σε χέρι του Ίλισιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν σημάδεψε σωστά σπαταλώντας την ευκαιρία να τελειώνει και ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μην έχοντας τίποτα να χάσουν ξεκίνησαν δυναμικά καταφέρνοντας με την πρώτη τους ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στην ισορροπία. Ο Γκόμεζ βρέθηκε από τα αριστερά και με ιδανική σέντρα βρήκε τον Πάσαλιτς, με τον Σέρβο να κεραυνοβολεί με κεφαλιά την εστία του νεοεισελθόντα Μπράβο. Αυτή η φάση έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τους Ιταλούς να αποκτούν καλή ψυχολογία πιστεύοντας ακόμη και την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα σε πολλές στιγμές κατόρθωσαν να απειλήσουν ξανά τους «Πολίτες» φέρνοντας τους σε δύσκολη θέση. Η φάση του αγώνα έγινε στο 80′ όταν ο Πάσαλιτς ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Μπράβο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Χιλιανό τερματοφύλακα αφήνοντας την Σίτι με δέκα παίκτες και ουσιαστικά χωρίς παίκτη στη θέση «1». Κάτω από τα γκολπόστ των Άγγλων για το υπόλοιπο του αγώνα έκατσε ο Γουόκερ, με την αλλαγή με τον Φερναντίνιο να καθυστερεί σχεδόν οκτώ λεπτά.

Η είσοδος του Άγγλου ωστόσο δεν άλλαξε τα πράγματα με την Αταλάντα να μην εκμεταλλεύεται τη στιγμή. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στο 1-1 με τους Ιταλούς να γράφουν ιστορία κατακτώντας τον πρώτο τους βαθμό σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία από την άλλη μόνο με θαύμα μένει εκτός συνέχειας του θεσμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ