Ρεάλ Μαδρίτης

Νέο συμβόλαιο με το μυαλό στην σύνταξη ο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης με σκοπό να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Σέρχιο Ράμος πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης σαν ένα νεαρό παιδί από την Ανδαλουσία. Με την πάροδο των ετών κατάφερε να γίνει ο ηγέτης του συλλόγου. Ο Ισπανός στόπερ κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν φορέσει την λευκή φανέλα. Η πίστη του στην ομάδα τον έχει κάνει να πρωταγωνιστήσει σε ελάχιστα μεταγραφικά σενάρια.

Πριν από λίγα χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε μεγάλη μάχη για να τον κάνει δικό της. Υπό άλλες συνθήκες η μεταγραφή θα είχε γίνει, αλλά ο Ράμος προτίμησε να μείνει στη Μαδρίτη. Κάτι ανάλογο έγινε και το περασμένο καλοκαίρι όταν ομάδες από την Κίνα έκαναν ασφυκτικό πρέσινγκ. Μάλιστα, ο ίδιος ο Ισπανός έδωσε συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Θέλει να γεράσει στην Ρεάλ ο Ράμος

Αφού κάθε ενδιαφέρον για μεταγραφή μπήκε στη δεύτερη μοίρα, ο Ράμος θέλει να κοιτάξει το μέλλον του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Η πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι να ξεκινάει τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές ένα όταν μπαίνουν στο προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της ομάδας. Μεγάλο ζητούμενο είναι το ποσό που θα αξιώσει ο Ισπανός στόπερ από τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Σε κάθε περίπτωση η πρόθεση του Σέρχιο Ράμος είναι να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ