Καλός! Καλός! 5 γκολ σε 6 ματς ο Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο...βγάζει μάτια με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του και την απόδοση του.

Ο Ροντρίγκο…έχει βγάλει μάτια με τις εμφανίσεις του. Πραγματικά ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος.

Όλοι αναρωτιούνται ότι το καλύτερο είναι ότι έχει ταλέντο ή ότι σκοράρει; Τελικά κανένα από αυτά δεν είναι η απάντηση. Το καλύτερο είναι πως ο Ροντρίγκο είναι απίστευτα έξυπνος. Αυτό μας κάνει να αναμένουμε μια λαμπρή καριέρα για τον Βραζιλιάνο.

Ο Ροντρίγκο διαβάζει το παιχνίδι και βλέπει πως εξελίσσεται. Για αυτό το λόγο κάνει…μαγικά με την μπάλα σε κάθε ματς. Γνωρίζει βέβαια ότι παρόλο που είναι εντυπωσιακά δεν χρειάζονται όμως.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα όσο ο Ροντρίγκο παίζει στην βασίλισσα ο Βραζιλιάνος έχει ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του.Βέβαια δεν έχει δείξει όλο το ποδοσφαιρικό ρεπορτόριο του. Οι φίλαθλοι των μερέγχες περιμένουν πολλά από τον νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο Ροντρίγκο έχει μεγάλη αποφασιστικότητα και βάζει ως στόχο να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν ότι αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα. Όλοι στην Μαδρίτη λένε ότι ο Βραζιλιάνος αναμένεται να έχει λαμπρό μέλλον. Ενώ υπογραμμίζουν ότι ο Ροντρίγκο σίγουρα θα έμαθε πράγματα από αυτό που έγινε στον φίλο του Βινίσιους.

Ο Ροντρίγκο έχει βάλει ως στόχο να αποδείξει στον Γάλλο θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να ανταγωνιστεί τον Λούκας Βάσκεζ.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Έχει τέτοιες δεξιότητες που κάνει το χατ τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ να φαίνεται απλό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ