Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ερέρα: “Στην Γιουνάιτεντ δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ερέρα: “Στην Γιουνάιτεντ δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο”

Ο Άντερ Ερέρα αποκάλυψε ότι ήταν χαρούμενος στο Μάντσεστερ, αλλά τόνισε ότι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο περνούσε σε δεύτερη μοίρα στην Γιουνάιτεντ.

09.11.2019 | 14:24

Ο Άντερ Ερέρα αποτέλεσε για πολλά χρόνια ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των προπονητών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βάσκος μπορούσε να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Παρά το γεγονός πως ήταν ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας, ο σύλλογος έδειξε εγκληματική αδράνεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει σαν ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στο Παρίσι περίπου έξι μήνες και παραχώρησε την πρώτου μεγάλη συνέντευξη. Σε αυτή προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις, τονίζοντας πως ήταν χαρούμενος με την παρουσία του στην Γιουνάιτεντ. Ωστόσο τόνισε ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούσαν σωστά στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

“Δεν ήταν προτεραιότητα το ποδόσφαιρο”

“Θα είμαι ειλικρινής, ήμουν πραγματικά χαρούμενος στο Μάντσεστερ. Ωστόσο υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα για τον σύλλογο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία συγκρίσεων, αλλά εδώ στο Παρίσι ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Δεν μπορώ να μιλήσω για τις προηγούμενες σεζόν της Παρί γιατί δεν ήμουν εδώ. Από τότε που ήρθα βλέπω μια ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο. Μπορεί εξωτερικά η Παρί να δείχνει μια ομάδα που ενδιαφέρεται για την γκλαμουριά, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δουλεύουμε σκληρά και το μόνο μου σκεφτόμαστε είναι το ποδόσφαιρο”, κατέληξε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version