Τσέλσι

Την νεότερη εντεκάδα στην ιστορία “κατέβασε” ο Λάμπαρντ!

Την νεότερη εντεκάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ παρέταξε σήμερα ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Τσέλσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ έγραψαν σήμερα ιστορία! O προπονητής των “Μπλε” αποφάσισε να ξεκινήσει σήμερα την πιο μικρή εντεκάδα σε μέσο όρο ηλικίας στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Κέπα, Έμερσον, Τομίρι, Ζουμά, Τζέιμς, Καντέ, Κόβασιτς, Μάουντ Γουίλιαν, Πούλισικ και Άμπραχαμ συνθέτουν έναν μέσο όρο ηλικίας 24 χρόνων και 88 ημερών, το οποίο είναι και το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν και τέσσερα παιδιά από την μικρότερη ομάδα ακαδημιών της Τσέλσι. Ο Τζέιμς , ο Μάουντ, ο Τομόρι και ο Άμπραχαμ, είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που πήραν την ευκαιρία στην μεγάλη ομάδα. Επίσης ιδιαίτερο πάνω στο θέμα των ηλικιών στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι η τεράστια διαφορά ηλικίας που είχαν οι δύο σημερινοί προπονητές. Από τη μία ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι μόλις 41 ετών, ενώ από την άλλη ο Ρόι Χότζον είναι ο γηραιότερος του πρωταθλήματος, διανύοντας το 72ο έτος της ηλικίας του.

Το ρεκόρ του Αθπιλικουέτα

Επίσης αξιοσημείωτο στο Τσέλσι Κρίσταλ Πάλας ήταν το ρεκόρ του αρχηγού της ομάδας Θέσαρ Αθπιλικουέτα, το οποίο πλέον, σταμάτησε να υφίσταται. Ο Ισπανός είχε ξεκινήσει βασικός 73 συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Στο σημερινό ματς όμως ήταν εκτός, οπότε κάπου εδώ, το εκπληκτικό του σερί σταμάτησε. Μάλιστα κινδυνεύει άμεσα από τον Ακέ της Μπόρμουθ, ο οποίος συνεχίζει να τρέχει ένα σερί 65 αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ