ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Ξυπνάει” η Γιουνάιτεντ!(vid)

Δεύτερο καλό ενενηντάλεπτο μέσα σε λίγες μέρες για την Γιουνάιτεντ.

“Ξυπνάει” η Γιουνάιτεντ!(vid)

Αναθάρρησε η Γιουνάιτεντ. Μετά τα 3 γκολ κόντρα στην Παρτιζάν για το Γιουρόπα Λιγκ, σημείωσε άλλα 3 κόντρα στην Μπράιτον (3-1) για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σόλσκιερ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, έχοντας και δεύτερο καλό ενενηντάλεπτο μέσα σε λίγες μέρες. Οι Μαρσιάλ και Ράσφορντ είναι οι αρχηγοί αυτής της νέας προσπάθειας, όντας οι κύριοι εκφραστές των προσπαθειών της ομάδας.

Το ματς

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυνατά το ματς. Στο 15΄πήγε να βάλει ένα πολύ όμορφο γκολ, το σουτ του όμως αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ράιν. 2′ λετπά αργότερα, ήρθε το γκολ. Ο Μαρσιάλ έδωσε την ασίστ στον Περέιρα κι αυτός σκόραρε για το 1-0. Στο 19′ ηρθε το 2-0 για την Γιουνάιτεντ με αυτογκολ του Πρόπερ κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τεράστιο πλεονέκτημα για την νίκη. Στο 29′ η Μπράιτον έχασε τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς με τον Ντάφι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Image

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Η Μπράιτον πήρε την μπάλα στα πόδια της και η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ. Στο 64′ ο Γκρος σκόραρε για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν ακαριαία. 2′ λεπτά μετά το 2-1, ο Μαρσιάλ βρήκε το Ράσφορντ και εκείνος με ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε ξανά μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. Η Γιουνάιτεντ είχε άλλες 3 καλές ευκαιρίες στο 68′ στο 71′ και στο 76′ αλλά δεν κατάφερε να διευρύνει το σκορ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ