Γιουβέντους

Καπέλο: «Ο Κριστιάνο έχει να ντριπλάρει αντίπαλο εδώ και τρία χρόνια»

Η κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με την Μίλαν, σχολιάστηκε έντονα και από τον Φάμπιο Καπέλο!

Ο Φάμπιο Καπέλο ήταν ιδιαίτερα καυστικός προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο,μετά και την τελευταία εμφάνιση του Πορτογάλου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει και την καλύτερο σεζόν της καριέρας τους. Η συγκομιδή του σε γκολ στο ξεκίνημα της σεζόν είναι ιδιαίτερα χαμηλή και δεν έχει βοηθήσει όσο περίμεναν στην Γιουβέντους. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει αποχωρήσει από δύο συνεχόμενα ματς ως αλλαγή, πριν την λήξη των αναμετρήσεων. Αυτό φαίνεται να έχει φέρει αναστάτωση στις τάξεις των μπιανκονέρι, με τον CR7 να είναι δυσαρεστημένος με την απόφαση του Σάρι.

Από την άλλη, ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο Φάμπιο Καπέλο, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Πορτογάλο. Τόνισε πως θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους συμπαίκτες του…

«Ο Κριστιάνο είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Αλλά πως να το κάνουμε, έχει να ντριπλάρει έναν αντίπαλο εδώ και τρία χρόνια. Αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα και είναι λογικό να τον αντικαθιστά με έναν άλλον ποδοσφαιριστή ο Σάρι», είπε.

«Για να κάνεις μια τέτοια αλλαγή, δεν θα πρέπει να είσαι γενναίος, αλλά να έχεις προσωπικότητα και ο Σάρι την έχει. Δεν είναι ωραίο που δεν έκατσε στον πάγκο. Πρέπει να μάθει να σέβεται τους συμπαίκτες και την ομάδα του», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ