Ευρώπη

Τάισον: “Δεν πρόκειται να το βουλώσω”!

Ο Τάισον έγινε ένα ακόμα θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς οπαδών στο γήπεδο, αλλά είναι έτοιμος να πολεμήσει.

Ένα περίεργο σκηνικό, παρόμοιο με αυτό του Μπαλοτέλι έγινε στο ματς της Σαχτάρ με την Ντιναμό Κιέβου. Για άλλη μια φορά, κάποιοι οπαδοί, ντρόπιασαν αρχικά τους ίδιους τους εαυτούς τους και μετέπειτα την ομάδα τους, κάνοντας ρατσιστική επίθεση στον Τάισον. Ο αρχηγός της Σαχτάρ, είναι ένα ακόμα θύμα των συχνών το τελευταίο διάστημα ρατσιστικών παραληρημάτων των οπαδών στα γήπεδα.

Οι φίλαθλοι της Ντιναμό Κιέβου, έκαναν τα γνωστά κατάπτυστα, εναντίον του Τάισον. Εκείνος, κάποια στιγμή δεν άντεξε και αντέδρασε. Σήκωσε το μεσαίο του δάχτυλο, κάνοντας την κλασική χειρονομία προς την μεριά του κόσμου που είχε αυτή την συμπεριφορά. Έπειτα, έπιασε την μπάλα και την κλώτσησε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο διαιτητής η αλήθεια είναι… μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή. Εκείνος έφυγε για τα αποδυτήρια με δάκρυα στα μάτια. Image

Πάντως αυτή η αποβολή δεν πείραξε καθόλου τον Τάισον. Ο Βραζιλιάνος, όχι απλά δεν μετάνιωσε αλλά δήλωσε με σθένος ότι δεν πρόκειται ποτέ να σωπάσει, όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Υποστήριξε ότι εκείνος θα είναι πάντα πολέμιος όλων αυτών των πράξεων, που υποβαθμίζουν την ανθρώπινη φύση.

Η δήλωση του Τάισον

“Δεν πρόκειται ποτέ να το βουλώσω, μπροστά σε τέτοιες απάνθρωπες και ποταπές πράξεις”, ανέφερε ο αρχηγός της Σαχτάρ μετά την αποβολή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ