ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παίκτης της Μπρέντφορντ μόλις παρουσίασε σε όλη την Αγγλία το «τάκλιν του θανάτου»! (pics)
Δεν σκοράρει συχνά ο Αρναούτοβιτς – Όταν το κάνει όμως… κομψοτέχνημα (vid)
«Σφαλιάρα» στο 93′ για την Νότιγχαμ Φόρεστ – Γκέλα… και κίνδυνος (vid)
Στην Ελλάδα «αποτυχημένος» – Στην La Liga του υποκλίνονται ΟΛΟΙ (pic)
Λεβερκούζεν… παραιτήθηκες – «Χαρίζει» τον τίτλο μετά την γκέλα (pic)
Καλλιτέχνης Μαρσέλο – Δημιούργησε τον ποδοσφαιριστή των ονείρων μας (pic)
Ανατροπή με Ντε Μπρούιν – Δεν ρίχνει τίτλους τέλους!
Απάντησε ο Αντσελότι: «Το μέλλον μου είναι ξεκάθαρο!»
Λεβερκούζεν: «Μακάρι να περάσει την Άρσεναλ η Ρεάλ! Υπάρχει λόγος…»
Κρόος σε Ρεάλ: «Έτσι θα… γίνει η ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ»
Η Σίτι που αγαπήσαμε, η Σίτι που σάρωνε – 5αρα με τρέλα (vid)
Απίθανος Έντερσον – Νέα ΜΑΓΙΚΗ ασίστ και πάρτι της Σίτι (vid)
Γιουνάιτεντ: Η χειρότερη μεταγραφική περίοδος – Σκέτη «αποτυχία» (pic)
Παράνοια: Οι Σαουδάραβες προσφέρουν 400 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Γιαμάλ
Κύπελλο Ισπανίας: Η ημέρα και η ώρα του τελικού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Δείπνο “σύσφιξης” μεταξύ Μέσι-Σουάρες-Γκριεζμάν!

Ο βαλβέρδε ψάχνει τρόπο να αφομοιώσει τον Γκριεζμάν στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Δείπνο “σύσφιξης” μεταξύ Μέσι-Σουάρες-Γκριεζμάν!

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκριεζμάν δεν έχει δέσει καθόλου στην Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεγάλο, μιας και ο Γάλλος αδυνατεί να βρει δίχτυα. Μάλιστα στα τελευταία παιχνίδι, θα έλεγε κανείς ότι αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα. Ο Γκριεζμάν δεν συμμετέχει καθόλου στο παιχνίδι της ομάδας. Η μπάλα περνάει πολύ σπάνια από τα πόδια του και αριστερά μοιάζει σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Χαρακτηριστικότερο όλων, ότι Μέσι και Γκριεζμάν δεν αντάλλαξαν ούτε μία φορά την μπάλα, στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα.

Ο Βαλβέρδε βλέπει την μεταγραφή να μην βγαίνει και ψάχνει τρόπους να κάνει τον παίκτη του πιο λειτουργικό. Ξέρει ότι διαθέτει μια εκπληκτική τριπλέτα μπροστά,  που αν την αξιοποιήσει όπως πρέπει, θα πετάει φωτιές. Άλλωστε το ιστορικό “MSN” είναι νωπό στις μνήμες των φιλάθλων της ομάδας και θα ήθελαν με την παρουσία του Γκριεζμάν, να ζήσουν κάτι αντίστοιχο.

Αφού στο γήπεδο δεν συναντιούνται ιδιαίτερα, ο Βαλβέρδε αποφάσισε να στείλει τους τρεις τους για φαγητό. Σύμφωνα με την “Sport”, ο κόουτς της Μπάρτσα θεωρεί ότι αν αναπτύξουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, η αφομοίωση του παιχνιδιού θα έρθει πιο ομαλά. Έτσι λοιπόν οι Μέσι Σουάρες και Γκριεζμάν δείπνησαν και τα είπαν όλοι μαζί για την πορεία της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ