Ρεάλ Μαδρίτης

Έκτακτο! Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν αποθέωσε… τον Ιμπραΐμοβιτς!

Ο Ιμπραΐμοβιτς παραμέρισε λίγο τον εαυτό του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , στο 99% των δηλώσεών του, συνηθίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον εαυτό του. Σε τέτοιο επίπεδο, που μάλλον και ο ίδιος πλέον, σε έναν βαθμό αυτοσαρκάζεται.  Πάντως, στην συγκεκριμένη δήλωση, ο κορυφαίος Σουηδός όλων των εποχών δεν ακολούθησε την προσφιλή του τακτική. Επέλεξε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για κάποιον άλλον, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Για την ακρίβεια όχι απλά είπε καλά σχόλια για τον Γάλλο, αλλά στην κυριολεξία τον “αποθέωσε”.

Ο Ιμπραΐμοβιτς λοιπόν θέλησε να εκφράσει την αμέριστη εκτίμηση στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του νυν προπονητή της Ρεάλ και πρώην θρύλο των ευρωπαϊκών γηπέδων. Τόνισε την ικανότητά του να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, με περισσότερη συχνότητα από οποιονδήποτε άλλο. Παράλληλα τον χαρακτήρισε μάγο και “εξωγήινο”, ενώ έκλεισε με το άκρως τιμητικό σχόλιο περί δυσκολίας εύρεσης ενός νέου Ζιντάν. Image

Αναλυτικά η δήλωση του Ιμπραΐμοβιτς

“Δεν είναι τόσο περίπλοκο. Για την ακρίβεια είναι πολύ απλό. Ο Ζιντάν όταν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τους άλλους δέκα συμπαίκτες του να φαίνονται πολύ καλύτεροι από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Ήταν ένας πραγματικός μάγος. Ήταν ασύλληπτος. Λες και είχε έρθει από άλλον πλανήτη. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε ποτέ να δούμε κάποιον που να του μοιάζει”, ανέφερε ο καθόλου φειδωλός στις δηλώσεις του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ