Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: “Μου λείπει ο Ρούνεϊ”

Ο Ρονάλντο θυμήθηκε τα παλιά και αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του, Γουέιν Ρούνεϊ.

Ρονάλντο και Ρούνεϊ διετέλεσαν κάποτε συμπαίκτες με τεράστια επιτυχία. Για αρκετά χρόνια, ήταν η “αιχμή του δόρατος” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πανηγυρίζοντας μαζί τρόπαια και μεγάλες επιτυχίες. Ακόμα κι αν κάποιες φορές ο Ρούνεϊ χρειάστηκε να πάει στο πλάι, ώστε ο Πορτογάλος να είναι ξεκούραστος, ποτέ δεν ανέπτυξαν συμπτώματα αντιπαλότητας μεταξύ τους και πάντα έδιναν το 100% για την ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξάλλου, οτιδήποτε άλλο θα ήταν “παρά φύσιν”.

Ο Ρονάλντο λοιπόν μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του, “πλέκοντας” το εγκώμιό του. Ο Πορτογάλος δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στο πλάι του Γουέιν Ρούνεϊ και θέλησε να αποδώσει ένα φόρο τιμής στις ικανότητές του. Ανέφερε πόσο πολύ του λείπει η παρουσία του. Πόσο τον αγαπάει. Παράλληλα αποκάλυψε και ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό παρατσούκλι που είχε στην Γιουνάιτεντ. Ειδική αναφορά έκανε και στην ιδιοσυγκρασία του Άγγλου, ο οποίος όπως είπε, δεν σταμάταγε ποτέ να προσπαθεί. Cristiano Ronaldo & Wayne Rooney Manchester United

Αναλυτικά τα λόγια του Ρονάλντο

“Μου λείπει να παίζω με τον Ρούνεϊ. Ήταν κάποτε το “παιδί” της Αγγλίας. Όλοι τον αγαπούσαν. Ήταν τόσο δυνατός, που τον φώναζα “Pitbull”. Το μεγάλο του προσόν ήταν η ιδιοσυγκρασία του και η δύναμή του να μην σταματάει ποτέ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης ομάδας και ένα εξαιρετικό παιδί”, ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ