Ιταλία

Αταλάντα: « Ακριβός για τα γούστα μας ο Ίμπρα»

Η Αταλάντα αναγνώρισε την ποδοσφαιρική κλάση του Ιμπραίμοβιτς αλλά ευγενικά αρνήθηκε να τον αγοράσει λόγω μεγάλων απολαβών.

Σήμερα παγκοσμίως στα αθλητικά σάιτ βλέπουμε ειδήσεις σχετικά με τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που αποχώρησε από την Λ.Α.Γκάλαξι. Ακόμη κανείς δεν ξέρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του Σουηδού επιθετικού.

Έχει συνδεθεί το όνομα του με πολλές Ιταλικές ομάδες όπως η Νάπολι, η Μίλαν και η Μπολόνια. Μία από τις ομάδες που φημολογούνταν ενδιαφέρον για τον Ζλάταν ήταν και η Αταλάντα. Όμως ο πρόεδρος της Αντόνιο Περκάζι ξεκαθάρισε ότι είναι απίστευτα δύσκολο να βρεθεί  ο Ιμπραίμοβιτς στο Μπέργκαμο. Όχι λόγο απόδοσης, αλλά για χρηματικούς λόγους.

Ο 66χρόνος πρόεδρος είπε ότι: ‘ Ο Ιμπραίμοβτς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν μπορούμε να τον πληρώσουμε. Δεν έχουμε τους ισολογισμούς των μεγάλων ομάδων, αν και έχουμε τα ίδια αποτελέσματα μαζί τους. Βέβαια παραμένουμε πάντα προσγειομένοι.

Ο Περκάζι σημειώνει ότι αυτή τη στιγμή η Αταλάντα δεν μπορεί να σηκώσει το χρηματικό βάρος ενός σούπερ σταρ σαν του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Ενώ υπογραμμίζει ότι δίνουν μεγάλη προσοχή στην επέκταση του γηπέδου αλλά και στην ολοκλήρωση του προπονητικού κέντρου Ζινγκόνια. Ενώ ο Περκάζι σημειώνει πως χρειάζονται κάποια χρήματα και έχουμε ξοδέψει 4 εκατομμύρια ευρώ στο Bortolotti Center.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ