Ρεάλ Μαδρίτης

Κορτουά: « Με κριτικάρουν επειδή είμαι ένας από τους καλύτερους»

Ο Κορτουά επισήμανε πως δέχεται κριτική επειδή είναι ένας από τους καλύτερους.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κορτουά μίλησε για το τι συμβαίνει στους μερέγχες. Ο Κορτουά δεν έχει κάνει τις αναμενόμενες εμφανίσεις. Βέβαια η βασίλισσα έχει πάρει μπρος. Χαρακτηριστικά ο Βέλγος τερματοφύλακας δήλωσε πως ο Ζιντάν πιστεύει σε αυτόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό

Η Βελγική αποστολή έφτασε στην πόλη Τουμπίτσε και ο Κορτουά μίλησε στους συμπατριώτες της χώρας του.

Ο Βέλγος είπε χαρακτηριστικά τα εξής: ‘ Δεν διαβάζω τις εφημερίδες. Δίνω μόνο προσοχή σε αυτά που λέει ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου. Αν ( οι δημοσιογράφοι) ήταν τερματοφύλακες, δεν θα ήξεραν πως δουλεύουμε;’

Ο Κορτουά συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για τις ικανότητές του. Ο Βέλγος θεωρεί τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και για αυτό κάποιες φορές τον κριτικάρουν. Ο Κορτουά δηλώνει χαλαρός γιατί έκανε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με πολλές επεμβάσεις τόσο στα ματς με Θέλτα, Σεβίλλη, Ατλέτικο αλλά και σε άλλα ματς.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης διευκρινίζει ότι παίζει πολύ καλά. Οι μερέγχες έκαναν μια καλή αρχή στην σεζόν και όλοι στην Μαδρίτη πρέπει να βοηθήσουν ώστε να συνεχιστεί αυτό.

Αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ζιντάν

Ο Βέλγος γκόλκιπερ διευκρινίζει ότι ο Ζιντάν του ανέφερε πως ακόμη αποτελεί την πρώτη του επιλογή.  Ο Ζιντάν του ζήτησε να παραμείνει προσηλωμένος. Ο Γάλλος θρύλος και προπονητής της Ρεάλ έχει πίστη πως ο Κορτουά μπορεί να τα καταφέρει.

Γυρνώντας στο παρελθόν  διαπιστώνει πως είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Τσέλσι. Βέβαια και τώρα στην Μαδρίτη για τον Βέλγο τερματοφύλακα τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ