Γιουβέντους

Κριστιάνο: « Ο αρχηγός είναι καλά! είναι πολύ καλά!»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τρίτο πρόσωπο καθησυχάζει με τις δηλώσεις του τους συμπατριώτες του. Ο ποδοσφαιριστής της Γιούβε δηλώνει ότι είναι πολύ καλά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας απασχόλησε αυτές τις μέρες. Τόσο με το τρόπο που αποχώρησε από το γήπεδο στο ντέρμπι με την Μίλαν όσο και με τον τραυματισμό του όπως μάθαμε από τον Σάρρι. Ο Πορτογάλος επιθετικός επισημαίνει πως είναι μια χαρά. Προπονείται κανονικά με την Εθνική Πορτογαλίας και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η Πορτογαλία σήμερα θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία για τα προκριματικά του Γιούρο 2020. Πολλοί φανς ανησύχησαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ήταν καλά για τα επερχόμενα ματς. Όμως μίλησε στις τοπικές εφημερίδες για να καθησυχάσει τον κόσμο. Για την ακρίβεια μίλησε στις τοπικές εφημερίδες στο ξενοδοχείο στο Βάλε ντο Γκαρράο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε χαρακτηριστικά: ‘ Ο αρχηγός είναι καλά. Όχι. Είναι πολύ καλά.

Αν και 34 χρονών ο Κριστιάνο ανταπεξέρχεται μια χαρά στις απαιτήσεις. Παρόλο την προχωρημένη ποδοσφαιρική του ηλικία έχει λείψει μόνο κανά δύο ματς από την Βέκια Σινιόρα. Κυρίως για λόγους ξεκούρασης.

Με τους Μπιανκονέρι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 4 παιχνίδια. Η Γιουβέντους υπενθυμίζουμε είναι μόλις 1 βαθμό μπροστά από την Ίντερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ