Άρσεναλ

Νέο ξεκίνημα στην προπονητική για τον Τιερί Ανρί

Ο Ανρί αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προπονητική. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στον πάγκο των Impact Montreal του MLS

Ο θρύλος της Άρσεναλ Τιερί Ανρί μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Μονακό ως προπονητής θα προσπαθήσει στο MLS.

Τον φετινό Ιανουάριο οι Μονεγάσκοι έλυσαν την συνεργασία τους με τον Τιερί και ξανά-προσέλαβαν τον Ζαρντίμ.  Στο MLS ο Γάλλος θρυλικός επιθετικός έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής. Άρα έχει μια γνώση για το τι συμβαίνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο Ανρί υπέγραψε 2 χρόνια συμβόλαιο με την Καναδική ομάδα και έχει οψιόν αγοράς μέχρι το 2022.

Ο Γάλλος θρύλος των Κανονιέρηδων ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι μεγάλη τιμή να είναι προπονητής των  Impact Montréal  και να επιστρέφει στο MLS. Ο Ανρί επισήμανε ότι αυτό το πρωτάθλημα το γνωρίζει καλά και έχει κάποιες εντυπωσιακές αναμνήσεις από εδώ.

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ θα προπονήσει την  Impact Montréal . Στην ομώνυμη πόλη μιλάνε Γαλλικά και θα είναι ένα ακόμη επιπρόσθετο για τον Γάλλο θρυλικό επιθετικό της γενιάς των Invincibles.

Ο Τιερί ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το να είναι στο Κεμπέκ, στο Μόντρεαλ σε μια πόλη δηλαδή με τόσο μεγάλη πολύ-πολιτισμική κληρονομιά είναι κάτι εξωπραγματικό. Ο Ανρί είχε πάντα στις βλέψεις του να ενταχθεί στην ομάδα και τώρα είναι εδώ όπως μας επισημαίνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ