Άρσεναλ

Ο Καθόρλα χρωστάει ακόμα κάτι στην Άρσεναλ

Να ξαναπαίξει στην Άρσεναλ έστω για μια τελευταία φορά πριν σταματήσει θέλει ο Σάντι Καθόρλα.

O Σάντι Καθόρλα, έχοντας ξεπεράσει την τεράστια περιπέτεια με την υγεία του, είναι και πάλι δυνατός. Είναι και πάλι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο, όταν κάποτε το να μπορέσει να παίξει με τον γιο του στην αυλή του σπιτιού του ήταν ο στόχος που του είχε θέσει ο γιατρός. Ο Ισπανός βρήκε την δύναμη, πάλεψε και κατάφερε το αδύνατο. Μετά από τόση ζημιά και τόσα χειρουργεία, μπορεί να κάνει ακόμα αυτό που αγαπάει… να παίζει ποδόσφαιρο!

Του λείπε όμως ακόμα κάτι. Ένα μικρό απωθημένο. Γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που γύρισε από την “κόλαση” των τραυματισμών, να μην είναι ευχαριστημένος και να έχει απωθημένα; Αν είσαι ο Σάντι Καθόρλα γίνεται. Ο παίκτης της Βιγιαρεάλ μίλησε για την Άρσεναλ και τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα. Εξήγησε ότι θέλει να ξαναπαίξει στο Λονδίνο πριν κρεμάσει τα παπούτσια του γιατί νιώθει ότι δεν αποχαιρέτησε τον κόσμο έτσι όπως ήθελε. Image

Ο Καθόρλα αν και όπως είπε δεν έχει αποφασίσει ακόμα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και μετά το τέλος της καριέρας του. Τον ρόλο που θέλει να ακολουθήσει δεν τον ξέρει, ξέρει όμως ότι θα ήθελε να το κάνει για λογαριασμό των “Κανονιέρηδων”.

Οι δηλώσεις Καθόρλα

“Ποτέ δεν είπα το αντίο όπως έπρεπε και μου λείπουν τα πάντα στην ομάδα. Θα ήθελα να παίξω στην Άρσεναλ έστω και μια τελευταία φορά πριν αποσυρθώ. Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν αποσυρθώ, αλλά θα λάτρευα να γυρίσω στην Άρσεναλ”, ανέφερε ο Ισπανός μέσος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ