Ρεάλ Μαδρίτης

Ονειρεύονται Μπενζεμά στην Λυών

Ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Καρίμ Μπενζεμά να επιστρέφει στην Λυών.

Όταν είσαι γεννημένος στην πόλη του Λυών έχεις δυο επιλογές. Να γίνεις γκάνγκστερ ή ποδοσφαιριστής. Ο Καρίμ Μπενζεμά κατάφερε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αλλά δεν απέβαλε ποτέ από πάνω του αυτή την τρέλα του Λυών. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας και ανέβηκε όλα τα…σκαλιά.

Οι φανταστικές του εμφανίσεις έκαναν την Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει το ίδιο καλοκαίρι με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά. Από τότε πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια. Ο Γάλλος στράικερ έχει πετύχει περισσότερα από 200 γκολ με την λευκή φανέλα. Το να μείνει ένας παίκτης τόσα χρόνια σε μια ομάδα σαν την “Βασίλισσα” δεν είναι καθόλου εύκολο.

Όνειρα για επιστροφή στο σπίτι

Οι άνθρωποι της Λυών είναι χαρούμενοι που ένα δικό τους παιδί έγινε ζωντανός θρύλος της Ρεάλ. Την ίδια στιγμή δεν κρύβουν την επιθυμία τους να τον δουν ξανά με τα χρώματα τους. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο τόνισε ότι θα ήθελε να δει τον Μπενζεμά να κρεμάει τα παπούτσια του στην Λυών.

“Η επιθυμία μου είναι να δω τον Καρίμ να κρεμάει τα παπούτσια του στην Λυών. Είναι από την περιοχή και νιώθει ότι εδώ είναι το σπίτι του. Αν κάνουμε και οι δυο μερικές οικονιμικές θυσίες γιατί να μη συνεργαστούμε; Δεν μπορούμε να του δώσουμε το συμβόλαιο που έχει στην Ρεάλ Μαδρίτης και θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Θα ήθελα να έρθει να παίξει δυο χρόνια και μετά να προπονήσει τις ακαδημίες. Ο Καρίμ είναι ο ηγέτης που θα θέλαμε. Ονειρεύομαι να τον δω ξανά στην Λυών, το σπίτι του”, κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ