Τσέλσι

Οντόι: “Έτσι με κράτησε ο Λάμπαρντ στην Τσέλσι”

Ο Καλούμ Χάντσον Οντόι αποκάλυψε τι του είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ και τον έπεισε να μείνει στην Τσέλσι.

Ο Καλούμ Χάντσον Οντόι έκανε το ξεπέταγμα του την περασμένη σεζόν αγωνιζόμενος σε παιχνίδι στο Europa Legue. Παρά τις καλές του εμφανίσεις, ο Μαουρίσιο Σάρι δεν του έδινε πολλές ευκαιρίες και τον έκανε να σκέφτεται την έξοδο. Μπορεί να είχε αγωνιστεί ελάχιστα στα ανδρικό επίπεδο, αλλά οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου ήταν ξετρελαμένοι μαζί του.

Τον περασμένο Ιανουάριο οι Βαυαροί έκαναν τα πάντα προκειμένου να τον κάνουν άμεσα δικό τους. Μάλιστα, δεν δίστασαν να καταθέσουν τρεις προτάσεις και να φτάσουν να δίνουν μέχρι 50 εκατομμύρια ευρώ. Οι άνθρωποι της Τσέλσι αρνήθηκαν κάθε πρόσφορα καθώς δεν ήθελαν να χάσουν ένα δικό τους παιδί.

Ο ρόλος του Λάμπαρντ

Ο Άγγλος έμεινε στην ομάδα και τελικά πείστηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Κάπως έτσι κόπηκε η όρεξη της Γερμανικής ομάδας,αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου. Ο ίδιος ο νεαρός εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως μεγάλο ρόλο στην παραμονή του έπαιξε η κουβέντα με τον Φράνκ Λάμπαρντ.

“Μίλησα μόνο μια φορά με τον Λάμπαρντ. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι ειπώθηκε. Μου είπε ότι πιστεύει σε εμένα και αν εργαστώ σκληρά θα πετύχω πολλά μαζί με την ομάδα. Ήθελε να παίξω για εκείνον. Είναι ένας προπονητής που σου δείνχει πόσο σε πιστεύει και πιστεύω ότι μαζί του μπορώ να γίνω καλύτερος”, ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ