Ρεάλ Μαδρίτης

Παράπονα της Ρεάλ για την ημερομηνία του «Ελ Κλάσικο»

Ζήτημα έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα... ευνοείται από την ημερομηνία του «Ελ Κλάσικο»!

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσαρεστημένοι με την μέρα και ώρα μετάθεσης του πολυσυζητημένου «Ελ Κλάσικο»!

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το σπουδαίο Ελ Κλάσικο. Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση κόντρα στους δύο τεράστιους συλλόγους, είχε αναβληθεί λόγω διαδηλώσεων. Μετά από αρκετές ημέρες, αποφασίσθηκε πως θα λάβει μέρος στις 18 του Δεκέμβρη και στις 21:00! Ωστόσο, η προετοιμασία για αυτό το σπουδαίο ματς έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, χωρίς να υπάρχουν και οι καλύτεροι.. οιωνοί.

Πάντως υπάρχουν αρκετά παράπονα από τους ανθρώπους των Μαδριλένων. Ο λόγος; Οι Καταλανοί θα έχουν περισσότερες ώρες ξεκούρασης, συγκεκριμένα… 29! Αυτό δεν έχει ηχήσει καθόλου καλά στους «μερένχες», καθώς θεωρούν πως οι αντίπαλοι τους θα έχουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Να τονίσουμε πως η Μπαρτσελόνα, θα αντιμετωπίσει Ρεάλ Σοσιεδάδ το Σάββατο (14 Δεκάμεβρη), ενώ η Ρεάλ την Βαλένθια την Κυριακή (15 Δεκέμβρη) το βράδυ.

Υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις από την Ρεάλ και αναμένεται να ζητηθεί μετάθεση της δικιάς τους αναμέτρησης. Ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά δύσκολα και δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή.

Πάντως στην βασίλισσα θα τον πάνε μέχρι τέλους και δεν θα δεχτούν να υπάρξει αυτή η διαφορά. Τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη εκφράσει και επίσημα την δυσαρέσκεια τους στους αρμόδιους φορείς. Μένει να δούμε αν θα καταφέρουν να αλλάξουν κάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ