Μπαρτσελόνα

Πελέ: «Αυτός είναι ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής»

Ο Πελέ επέλεξε τον Λίο Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως θα ήθελε να τον είχε για συμπαίκτη!

Ο τεράστιος Πελέ, θεωρεί πως ο Λίο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του σήμερα!

Αδιαμφισβήτητα, ο Πελέ είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει την δικιά του ιστορία στο ποδόσφαιρο. Από μερικούς θεωρείται και δικαιολογημένα ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει αναδείξει ποτέ το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό είναι υποκειμενικό, καθώς είναι μια δύσκολη ερώτηση, που στην ουσία δεν έχει απάντηση.

Ο Βραζιλιάνος μάγος μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του σήμερα. Μάλιστα, του έγινε ερώτηση σχετικά με το ποιον θα ήθελε για συμπαίκτη. Ο Πελέ δεν το σκέφτηκε και πολύ και με συνοπτικές διαδικασίες επέλεξε τον Λίο Μέσι, τονίζοντας πως είναι ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής…

«Νομίζω πως θα ήμουν με τον Λίο Μέσι. Έχει απίστευτες ικανότητες, δίνει πάσες, σκοράρει συχνά, κάνει ασίστ και ντριπλάρει εξαιρετικά. Ειδικά αν ήμασταν και στην ίδια ομάδα, τότε σίγουρα οι αντίπαλοι θα έπρεπε να ανησυχούσαν για δύο ποδοσφαιριστές και όχι μόνο για έναν. Σήμερα, είναι κατά την γνώμη μου ο πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής», ανέφερε.

Αν μη τι άλλο η γνώμη του Πελέ έχει μεγαλύτερο βάρος και η γνώμη του… μετράει. Αν και αρκετοί θα πίστευαν πως θα στηρίξει τον συμπατριώτη του, τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, το μεγαλείο του Μέσι δεν θα μπορούσε να τον κάνει να έχει μια άλλη επιλογή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ