Τσέλσι

Συμφώνησε με Ζιρού η Ίντερ!

Τα Μέσα της Ιταλίας αποκαλύπτουν συμφωνία μεταξύ του Ολιβιέ Ζιρού και την Ίντερ!

Σύμφωνα με Μέσο της Ιταλίας ο Ολιβιέ Ζιρού τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ!

Είναι ήδη γνωστό πως η Ίντερ θέλει να προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Τα ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως στην Ίντερ έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις του και φαίνεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολιβιέ Ζιρού!

Ο Γάλλος επιθετικός πείσθηκε από τον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί στην Τσέλσι. Ο Ιταλός προπονητής τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Μάλιστα, θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για να πλαισιώσει τους Ρομέλου Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Η εμπειρία του και η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη..

Ο 33χρονος επιθετικός έχει ήδη τεθεί εκτός ομάδας από τον Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς είναι η τρίτη επιλογή, πίσω από τους Άμπραχαμ και Μπατσουάγι. Οι Μιλανέζοι αναμένεται να καταθέσουν μια πρόταση πο θα αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, προσφορά που θα γίνει δεκτή από τους Άγγλους.

Από την πλευρά του ο Ολιβιέ Ζιρού θέλει να αποχωρήσει σαν… τρελός από το Λονδίνο. Θεωρεί πως έχει αρκετά ακόμα να προσφέρει και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Πάντως θα μιλάμε για μια εκπληκτική μεταγραφή, εφόσον πραγματοποιηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ